ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παγκόσμια πρεμιέρα: BMW και TYDE παρουσιάζουν το THE ICON

12:23 - 24 Μαϊ 2023 | Αυτοκίνητο
Παγκόσμια πρεμιέρα: BMW και TYDE παρουσιάζουν το THE ICON
Επίσημη αποκάλυψη στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Η BMW υπογραμμίζει τον ηγετικό της ρόλο στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για την κινητικότητα μηδενικών εκπομπών ρύπων και την προηγμένη πολυτέλεια. Συνεργατικό project της BMW και του κατασκευαστή σκαφών TYDE σε σχεδίαση της Designworks.

Το 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών βρίσκεται σε εξέλιξη, και μια ιδιαίτερα θεαματική παγκόσμια πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του λιμανιού της πόλης της νότιας Γαλλίας, αλλά εκτός μεγάλης οθόνης. Εκεί η μάρκα BMW και η κατασκευάστρια εταιρεία σκαφών TYDE παρουσίασαν το THE ICON, μία νέα πρωτοποριακή πρόταση για τη βιώσιμη κινητικότητα στο νερό. Το THE ICON είναι το πρώτο σκάφος του είδους που τροφοδοτείται με μπαταρία και συνδυάζει μετακινήσεις απαλλαγμένες από εκπομπές ρύπων με ένα όραμα πολυτέλειας που αγκαλιάζει την απόλαυση.

 

Με μήκος 13,15 μ. και μέγιστη ταχύτητα 30 κόμβoυς, το THE ICON ανοίγει το δρόμο για μια νέα γενιά σκαφών με ηλεκτρική κίνηση μέσω μπαταρίας. Η BMW είχε την ιδέα και την ανέπτυξε για αυτό το πρωτοποριακό συνεργατικό εγχείρημα. Το καινοτόμο project είναι το αποτέλεσμα μιας σε βάθος ανταλλαγής γνώσεων μεταξύ ειδικών από αναρίθμητους κλάδους της κινητικότητας, με την ομάδα της BMW στο τιμόνι.

Τη σχεδίαση του THE ICON υπογράφουν οι δημιουργοί του κέντρου καινοτομίας Designworks, θυγατρικής του BMW Group που διαθέτει στούντιο στο Λος Άντζελες, το Μόναχο και τη Σαγκάη. Η ανάπτυξη και υλοποίηση της ιδέας ανατέθηκε στην εταιρεία κατασκευής σκαφών TYDE. Το πανίσχυρο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης αντλεί την ενέργειά του από μπαταρίες υψηλής τάσης που παρέχει η BMW i. Η θαλάσσια εμπειρία ταξιδιού που είναι προϊόν συνεργασίας ταλέντων συνοδεύεται από ένα αποκλειστικό soundtrack που εμπνεύστηκε ο βραβευμένος συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής, Hans Zimmer.

 

Η BMW δείχνει το δρόμο για καινοτόμες ιδέες που οδηγούν στη βιώσιμη κινητικότητα.

 

Ως πρωτοπόρος δύναμη πίσω από το THE ICON, η BMW καταδεικνύει για μία ακόμα φορά την ολιστική της δέσμευση για τη βιώσιμη κινητικότητα και στις θαλάσσιες μετακινήσεις πέραν των οδικών μεταφορών. Η συγκέντρωση τεχνολογιών και δεξιοτήτων από διάφορους τομείς δημιουργεί πρωτοποριακές λύσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Το THE ICON ενσαρκώνει επίσης ένα είδος πολυτέλειας προσανατολισμένης στο μέλλον. Το καινοτόμο σκάφος προσελκύει το ενδιαφέρον με το μοναδικό σχεδιασμό του και προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία κινητικότητας. Εδώ, μέσα σε μια αποκλειστική ατμόσφαιρα, η εξαιρετική άνεση συνδυάζεται με σημαντικά μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:35 - 24 Μαϊ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.