ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοίνωση Αλλων Σημαντικών Γεγονότων

12:33 - 17 Απρ 2008 | Αυτοκίνητο
Η θυγατρική εταιρεία της ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. Alpan Electroline Ltd που εδρεύει στην Κύπρο, υπέγραψε εμπορική συνεργασία σύνδεσης με την DSGI South - East Europe Α.Ε.Β.Ε., ιδιοκτήτρια εταιρεία των γνωστών αλυσίδων Κωτσόβολος και Electroworld στην Ελλάδα και η οποία ανήκει στην DSGi PLC. H συμφωνία είναι διάρκειας 10 ετών με πρόθεση παράτασης για ακόμη 5 έτη, ενώ ισχύει από την έναρξη της προμήθειας εμπορευμάτων που ορίζεται η 7η Ιουλίου 2008.
Η Alpan Electroline είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Κύπρο. Συγκεκριμένα η εταιρεία σήμερα διαθέτει συνολικά εννέα (9) καταστήματα με το εμπορικό όνομα Electroline στις πόλεις Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Παραλίμνι, ενώ στα πλαίσια της παρούσας συνεργασίας προτίθεται να ιδρύσει νέα καταστήματα με το εμπορικό όνομα MEGA ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.
Η συνεργασία κατ' αρχήν αφορά στην παροχή προϊόντων και τεχνογνωσίας από την DSGI South - East Europe Α.Ε.Β.Ε. προς την ήδη υφισταμένη αλυσίδα Electroline και επιπλέον στην ίδρυση από την Alpan Electroline 4 τουλάχιστον καταστημάτων MEGA ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.
Συγκεκριμένα, η Alpan Electroline θα ιδρύσει κατ' αρχήν ένα κατάστημα MEGA ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ 3.000m2 στη Λευκωσία, ενώ υπάρχει πρόγραμμα ίδρυσης άλλων τριών (3) MEGA ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ καταστημάτων (στην Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο), ενισχύοντας έτσι σημαντικά την ηγετική της θέση στην Κυπριακή αγορά.
Η Alpan Electroline θα ωφεληθεί από την εμπορική και διαφημιστική τεχνογνωσία της DSGI South - East Europe A.E.B.E., την ευρύτερη ποικιλία προϊόντων/brands και από τις ευνοϊκές τιμές αγοράς.
Τέλος, βάσει της συμφωνίας, παρέχεται στην Alpan Electroline το δικαίωμα προτιμήσεως έναντι οποιουδήποτε υποψηφίου για την ανάπτυξη άλλων εμπορικών σημάτων που τυχόν θελήσει να αναπτύξει μελλοντικά στην Κύπρο η DSGI South - East Europe Α.Ε.Β.Ε. ή η μητρική DSG International PLC.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.