ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

S&B: Στα 7,5 εκατ. ευρώ η πώληση της Ergotrak στην Σφακιανάκης

17:31 - 23 Ιουλ 2008 | Αυτοκίνητο
Στην Σφακιανάκης πούλησε τη θυγατρική της εταιρεία Ergotrak, η S&B, καθώς σήμερα ολοκληρώθηκε η σχετική διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών. Η ολοκλήρωση της συμφωνίας πραγματοποιήθηκε μετά τη λήψη όλων των εγκρίσεων από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές και την έκδοση της υπ'αριθμ. 406/V/26.6.2008 Απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Ως τίμημα για την πώληση κατεβλήθη από την αγοράστρια εταιρία τοις μετρητοίς το ποσό των ευρώ 7,5 εκατομμυρίων.
Με την ένταξή της στον Όμιλο εταιριών ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, ο οποίος αναπτύσσεται δυναμικά σε ομοειδείς δραστηριότητες, η ERGOTRAK θα είναι σε θέση να συνεχίσει ακόμη πιο αποτελεσματικά τη φιλόδοξη αναπτυξιακή της στρατηγική των τελευταίων ετών, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Για την S&B, με την πώληση της ERGOTRAK, ολοκληρώνεται η ανεξαρτητοποίηση από κάθε μη σχετική με τα Βιομηχανικά Ορυκτά εμπορική δραστηριότητα, που ξεκίνησε στην αρχή του έτους με την εκχώρηση της συμμετοχής της S&B στη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. απευθείας στους μετόχους της, και υλοποιείται η στρατηγική επιλογή της εταιρίας για επικέντρωση στους φυσικούς πόρους και δυναμική ανάπτυξη της δραστηριότητας των Βιομηχανικών Ορυκτών. Παράλληλα, ενισχύονται οι διαθέσιμες ταμειακές ροές και η δανειοληπτική της ικανότητα, με στόχο την πραγματοποίηση των επενδυτικών της σχεδίων.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.