ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2016

15:55 - 01 Απρ 2016 | Αναδυόμενες αγορές

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας είναι το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Με νέο λογότυπο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα, η μεγαλύτερη εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων διοργανώνεται από τον κ. Ιορδάνη Λαδόπουλο, καθηγητή της ΑΣΟΕΕ, και την ομάδα του, από 1η ως 3 Απριλίου 2016 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής).

Το τριήμερο πολυσυνέδριο απευθύνεται σε νέους και νέες, 18-35 ετών, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής κατεύθυνσης, με στόχο να ενημερώσει σχετικά με τις τάσεις και τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που προσφέρουν δεκαπέντε κλάδοι της οικονομίας (Ναυτιλία, Τουρισμός, Γεωργία, Design, Πληροφορική, Logistics, Banking, Υψηλή Τεχνολογία, Τρόφιμα, Digital Marketing, Διαφήμιση/Επικοινωνία, Αθλητική Επιχειρηματικότητα, Ασφάλειες, Εξαγωγές, Φαρμακευτικός κλάδος) και ταυτόχρονα, μέσω του πολυεπίπεδου περιεχομένου του, να αναδείξει την Ελλάδα της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

 Επιπλέον φέτος θα συνεχιστούν τα workshops, οι συζητήσεις χωρίς ατζέντα, οι συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και κυρίως τα Business Days, τον πολύ επιτυχημένο θεσμό των εκπαιδευτικών επισκέψεων σε επιχειρήσεις στον οποίο πέρυσι έλαβαν πρόσκληση να συμμετάσχουν 900 νέοι και νέες, ηλικίας 18-30 ετών.

Φορέας της εκδήλωσης είναι το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, ΝΠΙΔ Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα το οποίο συστάθηκε από τον κ. Λαδόπουλο, καθηγητή της Οργάνωσης & Διοίκησης των Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πληρώνοντας το εισιτήριο των 5 ευρώ ή των 10 ευρώ, ο επισκέπτης έχει δικαίωμα να παρακολουθήσει όποιες από τις εισηγήσεις επιθυμεί, ή να μπει σε κάποιο workshop χωρίς έξτρα κόστος (εφόσον προλάβει μία θέση) ή να παρακολουθήσει μια συζήτηση χωρίς ατζέντα (οι αίθουσες είναι μικρές, οπότε οι θέσεις είναι περιορισμένες) και τέλος να κάνει αίτηση για να συμμετάσχει στα Business Days (και πάλι χωρίς έξτρα κόστος).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού: http://www.pan-orama.org/

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.