ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιατρικό Αθηνών: Διευκρινίσεις για ΓΑΙΑ

12:21 - 07 Απρ 2010 | Ανακοινώσεις
Η εταιρεία Ιατρικό Αθηνών σε συνέχεια του ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και της επιστολής απάντησης της στις 6/4/2010 γνωστοποιεί και στο επενδυτικό κοινό τα ακόλουθα για την πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση του:

Η Α.Ε. με την επωνυμία "ΓΑΙΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ" είναι θυγατρική κατά 100% της εισηγμένης στο ΧΑΑ με την επωνυμία "ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ Ε.Α.Ε.". Η θυγατρική αυτή εταιρία και το δια νόμου από εικοσαετίας περίπου ιδρυμένο κοινωφελές Ίδρυμα "ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ", υποκείμενο αντικειμενικού δικαιώματος ενσωματωμένου στο Νοσοκομείο "ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ", συνέστησαν ΣΥΜΠΡΑΞΗ, με την έννοια και το περιεχόμενο του άρθρου 5 παρ. 1 Σ και 361 Αστικού Κώδικα, με βάση τις ρητές διατάξεις του ν. 3454/2006.
Συνεχίζουμε από το Νοέμβριο 2009 τη λειτουργία της ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ, επιτυχώς και νομίμως, με βάση, πέραν των ως άνω διατάξεων σχετική άδεια του Υπουργείου Υγείας. Ειδικότερα ενημερώνουμε το επενδυτικό κοινό ότι το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ούτε έχει δικαίωμα, ούτε και, πολύ περισσότερο μας αφαίρεσε την άδεια λειτουργίας μας. Κανένα αίτημα προς αυτό δεν διατυπώσαμε και οποιαδήποτε γνωμοδότηση του ΝΣΚ, ουδέν σημαίνει. Λειτουργούμε, όπως απαιτεί ο νόμος και με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία, στους εργαζόμενους και στους χιλιάδες μικρομετόχους μας.  

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.