ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τιμητική διάκριση για τη Byte

10:50 - 23 Ιουλ 2010 | Ανακοινώσεις
Για τρίτη συνεχή χρονιά η Byte έλαβε τιμητική διάκριση από την Symantec με τον τίτλο του Outstanding Partner 2010. Το βραβείο απονεμήθηκε στη Byte κατά την διάρκεια του 3ου Partners Summit που πραγματοποιήθηκε από την Symantec στην Αθήνα στις 8 Ιουλίου 2010. H διάκριση αυτή επιβεβαιώνει τόσο την εξειδίκευση της ΒΥΤΕ στους τομείς του Security και Availability όσο και τον διαρκή προσανατολισμό της στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στο ευρύτερο πελατολόγιο της.

Η Βyte, που είναι Gold Partner της Symantec, επενδύει συστηματικά στις τεχνολογίες της Symantec εκπαιδεύοντας το ανθρώπινο δυναμικό της έτσι ώστε να είναι σε θεση να σχεδιάζει, να υλοποιεί και να υποστηρίζει σύνθετα και ιδιαίτερα έργα.
Σχετικά με την BYTE COMPUTER ΑΒΕΕ: H BYTE αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών στον Ιδιωτικό τομέα, ενώ παράλληλα διεκδικεί με επιτυχία την ανάληψη και υλοποίηση σύνθετων έργων του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα. Η μακρόχρονη πείρα της BYTE στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού, στην ολοκλήρωση συστημάτων, στην ενοποίηση ετερογενών τεχνολογιών και τη δικτύωση, την καθιστούν έναν από τους βασικούς παράγοντες διαμόρφωσης και ανάπτυξης της Νέας Ψηφιακής πραγματικότητας στην Ελλάδα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.