ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογή νέου μέλους στο ΔΣ της Nutriart

13:16 - 26 Νοε 2012 | Ανακοινώσεις
Νέο μέλος εξέλεξε το ΔΣ της Nutriart σ' αντικατάταση του Νικόλαου Σοφοκλέους, ο οποίος αποχώρησε από τη θέση του για προσωπικούς λογους.

Ο Νικόλαος Διάκαρης αναλαμβάνει τη θέση και θα τη διατηρήσει έως το 2018. Συγκεκριμένα η εταιρεία αναφέρει:

«Η εταιρεία NUTRIART A.B.E.E. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την αποχώρηση για προσωπικούς λόγους του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Νικόλαου Σοφοκλέους. Προς αντικατάσταση του κ. Σοφοκλέους εξελέγη από το Διοικητικό Συμβούλιο ο κ. Νικόλαος Διάκαρης για το υπόλοιπο της θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι μέχρι την 28.6.2018, εκλογή που θα επικυρωθεί από την επόμενη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας.

Κατόπιν σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, αυτό ανασυγκροτείται σε σώμα ως ακολούθως: (α) Αλέξανδρος Γεωργίτσης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος (εκτελεστικό μέλος), (β) Χαράλαμπος Δαυίδ, Αντιπρόεδρος (μη εκτελεστικό μέλος) (γ) Μιχάλης Οικονομάκης, Μέλος Δ.Σ. (μη εκτελεστικό μέλος) (δ) Νικόλαος Διάκαρης, Μέλος Δ.Σ. (εκτελεστικό μέλος) (ε) Λεονάρδος Παπαγιαννούλης, Μέλος Δ.Σ. (ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος ) και (στ) Αδαμάντιος Λέντσιος, Μέλος Δ.Σ. (ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος).

Το μέλος κ. Λεονάρδος Παπαγιαννούλης θα αντικαταστήσει προσωρινά, ήτοι μέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση, τον απερχόμενο Νικόλαο Σοφοκλέους στην Επιτροπή Ελέγχου. Δεν επέρχονται αλλαγές στην Επιτροπή Ανθρωπίνου Δυναμικού. Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο χορήγησε δικαιώματα υπογραφής αναφορικά με την εκπροσώπηση της Εταιρείας έναντι τρίτων».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.