ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ε.Κ: Αναστολή διαπραγμάτευσης για Λαϊκή και Κύπρου μέχρι τις 31 Μαΐου

17:52 - 15 Απρ 2013 | Ανακοινώσεις
Την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου και Cyprus Popular Bank έως την 31η Μαΐου αποφάσισε να ζητήσει από το Χρηματιστήριο Αθηνών τo Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Ε.Κ.,  η απόφαση ελήφθη σε συνέχεια της σημερινής ενημέρωσης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου σχετικά με την απόφαση του Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου.

To Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά συνεδρίασή του αποφάσισε επίσης;

• Επέβαλε πρόστιμο €15.000 στην εταιρεία «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ» για παραβάσεις της νομοθεσίας της Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με την παροχή πίστωσης σε πελάτες της.

• Επέβαλε πρόστιμο €7.000 στην εταιρεία «ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ» για παραβάσεις της νομοθεσίας της Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με μη γνωστοποίηση μέσω του TRS συναλλαγών και διαπιστώσεις ελλείψεων στην ενημέρωση πελατών και καταγραφή των εντολών.

• Επέβαλε πρόστιμο €3.000 στην εταιρεία «GUARDIAN TRUST XΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ» για μη έγκαιρη ενημέρωση επενδυτή για την κάλυψη του διατηρητέου περιθωρίου, κατά παράβαση διατάξεων του ν. 2843/2000.

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

 
 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 17:55 - 15 Απρ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.