ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρηματιστήριο: Παρουσία φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου η σημερινή συνεδρίαση

18:47 - 22 Μαϊ 2018 | Ανακοινώσεις
Χρηματιστήριο: Παρουσία φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου η σημερινή συνεδρίαση
Η έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών πραγματοποιήθηκε σήμερα, με τους φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών να χτυπούν το παραδοσιακό καμπανάκι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Επικεφαλής της ομάδας των φοιτητών ήταν Αναπληρωτής Πρύτανης κ. Σταύρο Ζωγραφάκη. Στη συνέχεια οι φοιτητές πραγματοποίησαν σε ειδικό χώρο στο Χρηματιστήριο Αθηνών παρουσίαση των επιχειρηματικών τους ιδεών τους σε εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης τόνισε το διαχρονικό ρόλο του Χρηματιστηρίου στη στήριξη καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων, προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν λύσεις σε διάφορους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας.

Ταυτόχρονα σημείωσε ότι στο πλαίσιο της μετατροπής του παραγωγικού ιστού της χώρας μας εξαιτίας της διεθνοποίησης, της έντασης ανταγωνισμού και της ψηφιοποίησης, πρωταρχικός σκοπός είναι να εκπαιδευθούν σωστά οι εταιρίες σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας και να δημιουργηθεί ένα συνεργατικό περιβάλλον ανάδειξης, ενδυνάμωσης και ενίσχυσης της εξωστρέφειάς τους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.