ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Άδεια λειτουργίας στην Trade Estates ΑΕΕΑΠ του Φουρλή

17:59 - 28 Φεβ 2019 | Ανακοινώσεις
Επ. Κεφαλαιαγοράς: Άδεια λειτουργίας στην Trade Estates ΑΕΕΑΠ του Φουρλή
Η FOURLIS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ανακοινώνει ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την παροχή άδειας λειτουργίας στην υπό σύσταση εταιρεία με την επωνυμία «TRADE ESTATES Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία», για την λειτουργία της ως: α) Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία και β) Οργανισμός Εναλλακτικών Επενδύσεων με εσωτερική διαχείριση.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ομίλου σκοπός είναι η TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ να δραστηριοποιείται αμιγώς σε ποιοτικά ακίνητα λιανικής αγοράς και υποδομών ηλεκτρονικού εμπορίου. Θεωρούμε ότι η εξέλιξη του κλάδου Λιανικής σε φυσική και ψηφιακή μορφή, παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για την αγορά ακινήτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ συμπεριλαμβάνονται όλα τα υφιστάμενα ιδιόκτητα ακίνητα του Ομίλου τα οποία χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία

της Λιανικής Οικιακού Εξοπλισμού (ΙΚΕΑ), το κέντρο εφοδιαστικής αλυσίδας στο Σχηματάρι, καθώς και τα επενδυτικά ακίνητα λιανικής του Ομίλου στην Ελλάδα, συνολικής αξίας 176 εκατομμυρίων ευρώ περίπου.

Η TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ θα αναπτυχθεί δυναμικά με την απόκτηση νέων ακινήτων και εκτός Ομίλου Fourlis, αναπτύσσοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μείγμα ακινήτων λιανικής υψηλής ποιότητας.

Με την ανωτέρω κίνηση, η FOURLIS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ αποσκοπεί σε περαιτέρω μεγιστοποίηση της αξίας των μετόχων της.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:57 - 28 Φεβ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.