ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Wall: Επιφυλακτικότητα έπειτα από το εξαήμερο σερί ανόδου

16:50 - 23 Απρ 2014 | Σχόλια Αγοράς
Με επιφυλακτικότητα κινείται σήμερα η Wall Street, μετά από έξι ανοδικές συνεδριάσεις, με τους επενδυτές να έχουν την προσοχή στραμμένη στα μακροοικονομικά στοιχεία καθώς και στα αποτελέσματα α' τριμήνου των εταιρειών.

Ο δείκτης Dow Jones υποχωρεί 0,07%, ο δείκτης S&P 500 καταγράφει πτώση 0,16% και ο δείκτης Nasdaq κινείται 0,45% χαμηλότερα.

Η Apple και η Facebook  ανακοινώνουν τα αποτελέσματα τριμήνου μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Wall Street, ενώ θετικά ήταν τα νέα από την Boeing και  την Delta Airlines. Η Procter & Gamble, η Dow Chemical, η Dr Pepper Snapple, η General Dynamics, η Johnson Controls, η Norfolk Southern, η Northrop Grumman και η TD Ameritrade, επίσης ανακοίνωσαν σήμερα την κερδοφορίας α' τριμήνου.

 

 «Οι επόμενες μέρες είναι οι πιο σημαντικές σε αυτή τη σεζόν ανακοινώσεων κερδοφορίας», τονίζει ο Heinz-Gerd Sonnenschein,  στρατηγικός αναλυτής της αγοράς μετοχών στην Deutsche Postbank AG. «Η κερδοφορία των αμερικάνικων ετιαρειών δεν ήταν καθόλου εντυπωσική αυτό το τρίμηνο.  Οι προσδοκίες ήδη έχουν μειωθεί δραματικά και αύξηση των κερδών είναι αδύναμη σε ετήσια βάση. Ο δείκτης S&P 500 έχει καταφέρει να κρατηθεί αρκετά καλά, αλλά οι επενδυτές θα χρειαστούν πειρσσότερα σημάδια για να αρχίσουν  να ξανατοποθετούνται στην αγορά», όπως προσθέτει.

 

H μετοχή της Boeing να καταγράφει άνοδο 2,24%, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε αύξηση 8% στις πωλήσεις α΄ τριμήνου.

 

Η μετοχή της Delta Airlines ενισχύεται 5,34% μετά την ανακοίνωση της αύξησης λειτουργικών της εσόδων της εταιρείας κατά 5%.

Πτώση 1,41% καταγράφει η μετοχή της Procter & Gamble, της μεγαλύτερη εταιρείας κατασκευής προϊόντων οικιακής χρήσης στον κόσμο, παρά τα καλύτερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα α' τριμήνου τα οποία ωθήθηκαν από την αύξηση των πωλήσεων των προϊόντων οικιακής φροντίδας

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.