ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Kαι σήμερα ανοδικά η Wall

16:55 - 29 Απρ 2014 | Σχόλια Αγοράς
Σε ανοδικό έδαφος κινείται η Wall Street, με τον χορό των ανακοινώσεων των εταιρικών αποτελεσμάτων στις ΗΠΑ να συνεχίζεται, ενώ οι επενδυτές συνεχίζουν να έχουν το βλέμμα στραμμένο και στις εξελίξεις στην Ουκρανία. Μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης ανακοινώνουν αποτελέσματα η Twitter και η Ebay.

 

Ο δείκτης Dow Jones ενισχύεται 0,41%, ο δείκτης  S&P 500 καταγράφει άνοδο 0,29% και ο δείκτης Nasdaq σημειώνει κέρδη 0,20%.

Τα κέρδη στη Wall Street μπορεί να παραμείνουν περιορισμένα σήμερα εξαιτίας των  ανησυχιών της αγοράς  σχετικά με την Ουκρανία. Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη επέβαλαν περισσότερες κυρώσεις στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης θεώρησης διαβατηρίου σε όσους πρόσκεινται στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

 

Πάντως, η Μόσχα επανέλαβε χθες ότι δεν σχεδιάζει εισβολή και ρωσικά στρατεύματα απομακρύνθηκαν από τα σύνορα και επέστρεψαν στις βάσεις τους, όπως μετέδωσαν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

 

Η μετοχή της Sprint ενισχύεται 2,3% μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι οι ζημιές του πρώτου τριμήνου συρρικνώθηκαν και ανήλθαν στα 151 εκατ. ευρώ από ζημιές 643 εκατ. δολ. πριν από ένα χρόνο.

 

Η μετοχή της Merck & Co. καταγράφει άνοδο 1,82% μετά την αύξηση κερδών α' τριμήνου που ανακοίνωσε η εταιρεία, τα οποία διαμορφώθηκαν στα 1,71 δισ. δολάρια από 1,59 δισ. δολάρια στο α' τρίμηνο του 2013.

 

Εν τω μεταξύ, ξεκινά σήμερα η διήμερη συνεδρίαση πολιτικής της  Ομοσπονδιακής Επιτροπής Ανοικτής Αγοράς - FOMC, με τους επενδυτές να αναμένουν με ενδιαφέρον τη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη για οποιεσδήποτε ενδείξεις σχετικά με το πότε θα μπορούσαν να αυξηθούν τα επιτόκια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.