ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μικτά πρόσημα στη Wall

18:17 - 19 Μαϊ 2014 | Σχόλια Αγοράς
Μικτά πρόσημα στη Wall
Με επιφυλακτικότητα κινείται η Wall Street, μετά τις απώλειες της περασμένης εβδομάδας, με τους επενδυτές να επικεντρώνονται στα νέα από το επιχειρηματικό μέτωπο και στις ομιλίες των αξιωματούχων της Fed, ενώ δεν αναμένεται κάποια σημαντική ανακοίνωση από το μέτωπο των μάκρο.

Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones υοποχωρεί 0,03%, ο δείκτης S&P 500 καταγράφει άνοδο 0,13% και 0,29% υψηλότερα κινείται ο δείκτης Nasdaq.

 

Η μετοχή της AT&T υποχωρεί 2,5%, μετά από τη συμφωνία για την εξαγορά του παρόχου δορυφορικής τηλεόρασης DirecTV, με μετρητά και μετοχές συνολικής αξίας 67,1 δισ. δολ. Η μετοχή της DirecTV υποχωρεί επίσης, κατά 2,04%.

 

Η μετοχή της AsrtaZeneca, υποχωρεί 11,2%, μετά την απόφαση της να απορρίψει την νέα, βελτιωμένη και τελική προσφορά της Pfizer για εξαγορά, έναντι 70 δισ. στερλίνες. Η μετοχή της Pfizer ενισχύεται 1,7%.

 

Η μετοχή της Campbell Soup καταγράφει πτώση 4,04% καθώς η εταιρεία εμφανίστηκε επιφυλακτική για τις προοπτικές της κερδοφορίας της, αν και ανακοίνωσε αύξηση κερδών και πωλήσεων στο γ' τρίμηνο χρήσης.

 

Το βλέμμα των επενδυτών είναι στραμμένο σήμερα και στην εκδήλωση που διοργανώνει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους στο ινστιτούτο του στο Ντάλας, όπου θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Fed στο Ντάλας, Richard Fisher, ο πρόεδρος της Fed στο Σαν Φρανσίσκο, καθώς και ο πρώην διοικητής της Fed, BenBernanke.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.