ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε αρνητικό έδαφος η Wall

18:39 - 03 Ιουν 2014 | Σχόλια Αγοράς
Σε αρνητικό έδαφος η Wall
Απώλειες καταγράφει η Wall Street μετά τα χθεσινά ρεκόρ του Dow Jones και του S&P 500, με τους επενδυτές να τηρούν επιφυλακτική στάση ενόψει της αυριανής απόφασης νομισματικής πολιτικής της ΕΚΤ.

Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones υποχωρεί 0,20%, ο δείκτης S&P 500 καταγράφει πτώση 0,21% και ο δείκτης Nasdaq κινείται 0,29% χαμηλότερα.

 

Το ενδιαφέρον των επενδυτών διεθνώς, επικεντρώνεται στην αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση νομισματικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όπου αναμένεται να προχωρήσει σε ιστορική μείωση των επιτοκίων της, οδηγώντας για πρώτη φορά σε αρνητικό έδαφος το καταθετικό της επιτόκιο, σε μία προσπάθεια τόνωσης της ανάπτυξης καθώς και του πληθωρισμού.

 

Η μετοχή της Hillshire Brands ενισχύεται 8,9% μετά την βελτιωμένη κατά 1,3 δισ. δολάρια προσφορά που κατέθεσε η Pilgrim's Pride για την εξαγορά της, στα 55 δολ. ανά μετοχή, φέρνοντας έτσι την συνολική αξία του deal στα 7,7 δισ. δολάρια.

 

Η μετοχή της AT&T σημειώνει άνοδο 0,5% καθώς η εταιρεία προχώρησε στην αναθεώρηση προς τα πάνω των προοπτικών για τα έσοδα του τρέχοντος έτους, βλέποντας πλέον αύξηση 5% από 4% πριν.

 

Η μετοχή της Krispy Kreme υποχωρεί 13,21% μετά τα αποτελέσματα τριμήνου που ανακοίνωσε η εταιρεία, όπου τα έσοδα ήταν χαμηλότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις , ενώ παράλληλα προχώρησε σε μείωση των προοπτικών για τα κέρδη του συνόλου του έτους.

 

Η μετοχή της Quiksilver σημειώνει βουτιά της τάξης του 44% μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τριμήνου όπου η εταιρεία ανακοίνωσε μεγαλύτερες από τις αναμενόμενες ζημιές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.