ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τάκης Δομαζάκης (Creta Farms): Σήμερα ανακοινώνεται ο νέος επενδυτής

07:14 - 25 Ιουν 2019 | Σχόλια Αγοράς
Τάκης Δομαζάκης (Creta Farms): Σήμερα ανακοινώνεται ο νέος επενδυτής
Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Creta Farms Τάκης Δομαζάκης, υποστήριξε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με Έλληνα επενδυτή ο οποίος είναι διατεθειμένος να τοποθετήσει κεφάλαια ύψους 15 εκατ. ευρώ στην εταιρία αλλαντικών με τη βασική προϋπόθεση ότι η εταιρία θα περάσει στον έλεγχο του.

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Δομαζάκης, οι τράπεζες είναι ενήμερες για το ενδιαφέρον του νέου επενδυτή, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα το μεσημέρι. Ο εν λόγω επενδυτής είναι διατεθειμένος να επενδύσει στην εταιρεία μόνο υπό την προϋπόθεση ότι η επόμενη ημέρα της εισηγμένης θα έχει στην θέση του CEO τον ίδιο. Ξεκαθάρισε επίσης ότι το τελικό ποσοστό που θα πάρει ο επενδυτής θα οριστικοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης ο οποίος αποπέμφθηκε πριν από περίπου έναν μήνα από την εταιρεία, με απόφαση της διοίκησης υπό τον αδελφό του, θεωρεί πως η εταιρεία έχει όλες τις προϋποθέσεις να εκτοξεύσει τα μεγέθη της υπό την καθοδήγησή του, ενώ άφησε αιχμές για τη σημερινή διοίκηση η οποία, όπως είπε, μετά την αποχώρησή του έχει φέρει την εταιρεία σε δεινή θέση.

Επίσης, ο κ. Δομαζάκης είπε ότι ζητά διαχειριστικό έλεγχο σε βάθος 15ετίας προκειμένου να εξακριβωθούν οι ατασθαλίες που έγιναν στο διάστημα αυτό, ενώ τόνισε για ακόμη μία φορά πως περιμένει ότι το πόρισμα της PwC θα τον δικαιώσει και θα αποδείξει ότι έχει καταθέσει στην εταιρεία το επίμαχο ποσό των 11,5 εκατ. ευρώ στη διετία 2005-2006.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις τράπεζες και τη στάση που θα κρατήσουν στην αυριανή Γενική Συνέλευση, τόνισε ότι οι τράπεζες έστειλαν μήνυμα ότι θα εμπιστευτούν τον μέτοχο εκείνο που θα δώσει τη λύση.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.