ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

FXCM: Ώθηση στις αγορές από την μεταποίηση στην Κίνα

11:05 - 24 Ιαν 2013 | Νομίσματα
Οι αγορές κινούνται ανοδικά πριν από το άνοιγμα της ευρωπαϊκής συνεδρίασης καθώς ο δείκτης μεταποίησης PMI για την Κίνα ανακοινώθηκε στις 51,9 μονάδες, ελαφρώς καλύτερα από τις 51,5 μονάδες του Δεκεμβρίου.

Λίγο μετά την ανακοίνωση, ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης εκτίμησε ότι η Κίνα θα έχει μεν χαμηλότερη ανάπτυξη αλλά δεν υπάρχει ο φόβος για κάποια «ανώμαλη» προσγείωση που θα μπορούσε να συμπαρασύρει και την παγκόσμια οικονομία.

Όσον αφορά τις εξελίξεις στην Αμερική, χθες οι Αμερικανοί αξιωματούχοι αποφάσισαν να αυξήσουν το όριο χρέους σε μια διαδικασία που είχε τις λιγότερες τριβές από κάθε άλλη φορά.
Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική καθώς αναμένουμε την ανακοίνωση των δεικτών μεταποίησης PMI για την Γερμανία, την Ευρωζώνη και την Αμερική. Οι ανακοινώσεις αυτές είναι σε θέση να προκαλέσουν σημαντικές μεταβολές στις αγορές. σε περίπτωση που η μεταποίηση στη Γερμανία, κινηθεί καλύτερα των εκτιμήσεων είναι εξαιρετικά πιθανό να δούμε την ισοτιμία EUR/USD να προσεγγίζει το 1,3400. Οι ανακοινώσεις για τη γερμανική οικονομία, αναμένονται στις 10:30.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.