ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε κομβικό επίπεδο δολάριο και μετοχές -Κρίσιμο το επόμενο διάστημα

11:03 - 20 Νοε 2015 | Νομίσματα
Σε κομβικό επίπεδο δολάριο και μετοχές -Κρίσιμο το επόμενο διάστημα
Tο γουάν κινήθηκε ανοδικά μετά από φημολογία που θέλει την PBoC να προχωρά σε ενέργειες οι οποίες καθιστούν ιδιαίτερα ακριβά τα στοιχήματα για την υποτίμησή του.

Χωρίς ενδιαφέρον η συνεδρίαση στην Ασία καθώς οι επενδυτές ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και δεν προχώρησαν σε σημαντικές συναλλαγές. Οριακά ανοδικά κινήθηκαν οι περισσότεροι δείκτες στην Ασία ακολουθώντας το κλείσιμο της Wall Street. Στην αγορά νομισμάτων το NZD παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά τα μακροοικονομικά στοιχεία για τις δαπάνες μέσω πιστωτικών καρτών, ενώ και το γουάν κινήθηκε ανοδικά μετά από φημολογία που θέλει την PBoC να προχωρά σε ενέργειες οι οποίες καθιστούν ιδιαίτερα ακριβά τα στοιχήματα για την υποτίμησή του.

  • Το πετρέλαιο εξακολουθεί να παραμένει σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα με τους πωλητές να επιμένουν.
  • Ο χρυσός πραγματοποίησε ανοδική αντίδραση η οποία είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε μια βραχυπρόθεσμη αντιστροφή.
  • Σύμφωνα με τον Fischer, η Fed έχει κάνει τα πάντα προκειμένου να μην εκπλήξει τις αγορές, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική απόφαση σχετικά με το χρόνο της αύξησης των επιτοκίων.
  • Ο Lockhart της Fed εκτιμά ότι τα επιτόκια θα πρέπει να αυξηθούν το συντομότερο δυνατό.
  • Η ομιλία του Mario Draghi και ο πληθωρισμός στον Καναδά, είναι οι σημαντικότερες οικονομικές ανακοινώσεις.

Ανάλυση αγοράς

Χρυσός – Άνοιγμα: 1.070 Υψηλό: 1.087 Χαμηλό: 1.069 Κλείσιμο: 1.082

20 11 15 gold

Το πολύτιμο μέταλλο κατάφερε να αντιδράσει ανοδικά και μετά από ένα απίστευτο πτωτικό σερί, βρίσκεται σε μια προσπάθεια να κλείσει θετικά για δεύτερη συνεδρίαση. Οι πιθανότητες να υπάρξει ένας βραχυπρόθεσμος πυθμένας είναι σημαντικά αυξημένες και οι στόχοι σε ένα τέτοιο σενάριο είναι στα $1.097 και στα $1.110. Οι τεχνικές ενδείξεις ROC, Vol. είχαν αρχίσει να έχουν θετικές ενδείξεις εδώ και πολλές συνεδριάσεις αλλά μόλις χθες η αγορά άρχισε να επιβεβαιώνει αυτές τις ενδείξεις. Θεωρούμε ότι βραχυπρόθεσμα, οι αγοραστές έχουν μεγαλύτερη δυναμική ενώ και το δολάριο δείχνει ότι δεν θα καταφέρει να κινηθεί πάνω από τα κρίσιμα επίπεδα αντίστασης στα τρέχοντα επίπεδα.

Στηρίξεις             Αντιστάσεις

1.082                   1.097
1.075                   1.110
1.070                   1.117
1.064                   1.125

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.