ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το sell off στα κρυπτονομίσματα «έριξε» το Coinbase

19:18 - 19 Μαϊ 2021 | Νομίσματα
Το sell off στα κρυπτονομίσματα «έριξε» το Coinbase
Η κατρακύλα των ψηφιακών νομισμάτων, με μπροστάρη το bitcoin, δεν έχει τελειωμό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «πέσει» προσωρινά η πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων Coinbase.

Οι χρήστες της πλατφόρμας αντιμετώπισαν δυσκολίες στην πρόσβασή τους, με το τεχνικό πρόβλημα να έχει πλέον αποκατασταθεί.

Όπως μεταδίδει το CNBC, για αρκετή ώρα, πολλοί χρήστες δεν μπορούσαν να συνδεθούν με τους λογαριασμούς τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εκνευρισμός, καθώς δεν μπορούσαν να «εκμεταλλευτούν τις βαριές απώλειες που σημειώνουν τα κρυπτονομίσματα».

«Βλέπουμε κάποια προβλήματα στα Coinbase και Coinbase Pro και είναι σε γνώση μας ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μη λειτουργούν εντελώς φυσιολογικά», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωσή της, ενώ πρόσθεσε: «Διορθώσαμε το πρόβλημα και ελέγχουμε την κατάσταση. Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για οποιοδήποτε πρόβλημα και σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας».

Η Binance, μια άλλη δημοφιλής πλατφόρμα συναλλαγών, ανακοίνωσε επίσης ότι «παγώνει» κάποιες συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα.

Η σημερινή ημέρα είναι το αποκορύφωμα μιας εφιαλτικής εβδομάδας για τα κρυπτονομίσματα, η οποία ξεκίνησε με την ανακοίνωση της Tesla για την αναστολή επ’ αόριστο της χρήσης bitcoin για την απόκτηση αυτοκινήτων.

Να σημειώσουμε ότι το Bitcoin κατέγραψε «βουτιά» 40% από το ρεκόρ των 65.000 δολαρίων.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:18 - 19 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.