ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιατί το Shiba Inu είναι μία ριψοκίνδυνη επένδυση Κύριο

08:44 - 17 Νοε 2021 | Νομίσματα
Γιατί το Shiba Inu είναι μία ριψοκίνδυνη επένδυση
Το «meme» κρυπτονόμισμα Shiba Inu έχει γίνει γνωστό το τελευταίο διάστημα, αλλά φαίνεται πως δεν πείθει τους επενδυτές να το διατηρήσουν για καιρό στο χαρτοφυλάκιό τους. Γιατί άραγε;

Νέες πληροφορίες από την πλατφόρμα Coinbase δείχνουν ότι κάθε κρυπτονόμισμα έχει και διαφορετική μέση διάρκεια ιδιοκτησίας.

Ακολουθούν οι μέσες διάρκειες ιδιοκτησίας για τα διαφορετικά κρυπτονομίσματα:

  • Litecoin: 97 ημέρες
  • Bitcoin: 79 ημέρες
  • Ethereum: 79 ημέρες
  • Cardano: 68 ημέρες
  • Dogecoin: 50 ημέρες
  • XRP: 30 ημέρες

Το Shiba Inu, το «meme» νόμισμα που έχει γίνει πολύ γνωστό τελευταία, έχει μία από τις χαμηλότερες διάρκειες ιδιοκτησίας, που δεν ξεπερνά τις 10 ημέρες.

“Με τους ιδιοκτήτες Shiba Inu να έχουν την δυνατότητα να έχουν νομίσματα για να παίρνουν επιτόκιο, περιμένουμε η μέση διάρκεια ιδιοκτησίας να ανέβει σημαντικά. Το ότι δεν έχει ήδη ανέβει υποδεικνύει δύο πράγματα. Πρώτον,  ότι ημερήσιοι επενδυτές, οι οποίοι επηρεάζονται αρκετά από τα συναισθήματά τους, είναι αυτοί που οδηγούν αυτό το «σόου». Δεύτερον, ότι οι επενδυτές παίρνουν τα κέρδη τους και ψάχνουν να τα επενδύσουν αλλού” σύμφωνα με το The Motley Fool.

Επίσης, δεν υπάρχει μεγάλη βεβαιότητα για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές του Shiba Inu ως νόμισμα πληρωμών.

Το Shiba Inu έφτασε πρόσφατα μία νέα τιμή ρεκόρ και συνεχίζει να τα πηγαίνει καλά παρά τους αρκετούς σκεπτικιστές. Το νόμισμα έχει γίνει πολύ γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην κοινότητά του, κάτι το οποίο το βοηθάει σημαντικά, σε σχέση με άλλα κρυπτονομίσματα.

Ο Douglas Boneparth, ο Πρόεδρος του Bone Fide Wealth, είπε ότι οι επενδυτές πρέπει να κάνουν την έρευνά τους πριν επενδύσουν στο Shiba Inu.

“Πριν επενδύσεις σε κάποιο κρυπτονόμισμα, είναι σημαντικό να καταλάβεις σε τι επενδύεις και τα ρίσκα που σχετίζονται με αυτό, να μην ενθουσιάζεσαι απλά λόγω της δημοσιότητας που έχει πάρει” είπε ο Boneparth.

Σύμφωνα με το InvestorPlace.com, το Shiba Inu δεν είναι μία μακροπρόθεσμα βιώσιμη επένδυση, ακόμα κι αν οι άνθρωποι συνεχίζουν να έχουν βραχυπρόθεσμα κέρδη. Το να ελπίζεις ότι θα πετύχει μακροπρόθεσμα δεν είναι μία πολύ καλή λύση.

“Ενώ το Shiba Inu έχει μία εξαιρετική ομάδα ανάπτυξης, δεν έχει διαφοροποιήσει το νόμισμα σε σχέση με την λειτουργικότητά του. Στην τελική, το να αγοράσεις κάτι που δεν έχει έμφυτη θεμελιώδη αξία, δεν είναι μία σοφή οικονομική απόφαση” είπε το InvestorPlace.com.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.