ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Εκτόξευση» 945% για κρυπτονόμισμα λόγω συνωνυμίας με τη νέα μετάλλαξη

22:45 - 29 Νοε 2021 | Νομίσματα
«Εκτόξευση» 945% για κρυπτονόμισμα λόγω συνωνυμίας με τη νέα μετάλλαξη
Τα ψηφιακά νομίσματα, όπως το Bitcoin και το Ethereum, αλλά και οι παγκόσμιες χρηματαγορές, κατέγραψαν ισχυρή «βουτιά» στις αποδόσεις τους, μετά την εμφάνιση της ταχέως μεταδιδόμενης μετάλλαξης Όμικρον.

Ωστόσο, ένα σχετικά νέο κρυπτονόμισμα, που ονομάζεται κι αυτό Omicron (OMIC), έχει επωφεληθεί από τη συνωνυμία με τη νέα μετάλλαξη, σημειώνοντας τεράστια άνοδο. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (29/11) το OMIC «εκτινάχθηκε» κατά 945% σε σύγκριση με το Σάββατο (27/11) και έφτασε στο νέο ιστορικό υψηλό των 689 δολαρίων (610 ευρώ).

Παρόμοιο σκηνικό έλαβε χώρα και με το κρυπτονόμισμα SQUID, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την επιτυχημένη σειρά του Netflix, Squid Game. Νωρίτερα το Νοέμβριο, το SQUID αυξήθηκε κατά 600%, αλλά ξαφνικά υποχώρησε κατά 99,99%.

Ο επίσημος ιστότοπος του κρυπτονομίσματος Omicron αποκαλείται «αποκεντρωμένο πρωτόκολλο νομίσματος που βασίζεται στο Arbitrum». Δημιουργήθηκε ως διχάλα του πρωτοκόλλου OlympusDAO DeFi, που βασίζεται στο blockchain Ethereum. Κάθε νόμισμα OMIC DeFi υποστηρίζεται από ένα καλάθι περιουσιακών στοιχείων, «δίνοντάς του μια εγγενή αξία που δεν μπορεί να πέσει κάτω».

Λεπτομέρειες σχετικά με το τρέχον ανώτατο όριο αγοράς και προσφοράς του OMIC δεν είναι σαφείς αυτή τη στιγμή. Η συνολική προσφορά του κρυπτονομίσματος περιορίζεται στο 1.000.000, πράγμα που σημαίνει ότι η πλειονότητα των κουπονιών του πρόκειται να εξορυχθεί και να διαπραγματευτεί στο μέλλον.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:58 - 29 Νοε 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.