ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ταραντίνο δημοπρατεί NFTs του Pulp Fiction- Η Miramax αντιδρά

20:30 - 05 Ιαν 2022 | Νομίσματα
Ο Ταραντίνο δημοπρατεί NFTs του Pulp Fiction- Η Miramax αντιδρά
Ο Κουέντιν Ταραντίνο προχωρά την προγραμματισμένη του πώληση NFT σκηνών από το αρχικό σενάριο "Pulp Fiction" παρά τη μήνυση από τον παραγωγό της ταινίας Miramax.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης ανακοίνωσε ότι η δημόσια δημοπρασία για τις επτά μη ανταλλάξιμες μάρκες θα πραγματοποιηθεί από τις 17 Ιανουαρίου έως τις 31 Ιανουαρίου. Κάθε NFT θα πωλείται ξεχωριστά. Οι αγοραστές πρέπει να έχουν πορτοφόλι MetaMask και ethereum για να αγοράσουν.

Τον Νοέμβριο, ο Ταραντίνο ανακοίνωσε την πώληση «άκοπων σκηνών Pulp Fiction» με τη μορφή NFT που βασίζονται στο Secret Network. Το περιεχόμενο θα είναι ορατό μόνο από τον κάτοχο, ο οποίος μπορεί να επιλέξει να το μοιραστεί με άλλους.

Μόλις εβδομάδες αργότερα, η Miramax, η οποία παρήγαγε την εμβληματική ταινία του 1994, μήνυσε τον Ταραντίνο για παραβίαση της σύμβασης καθώς και για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και εμπορικών σημάτων.

Ωστόσο, ο Ταραντίνο δεν κάνει πίσω. Απλώς σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε τροποποίησε την περιγραφή των NFTs, εξηγώντας ότι το καθένα περιέχει ένα κεφάλαιο από το χειρόγραφο σενάριο "Pulp Fiction" και ηχητικό σχολιασμό του.

«Ο συλλέκτης που αγοράζει ένα από αυτά τα σπάνια NFT περιορισμένης έκδοσης θα είναι ο πρώτος που θα εξετάσει το μυαλό και τη μοναδική δημιουργική διαδικασία του Quentin Tarantino», σημειώνεται.

Σε μια γραπτή απάντηση στην καταγγελία της Miramax, οι δικηγόροι του Ταραντίνο χαρακτήρισαν τη μήνυση «προσβλητικά αβάσιμη» και είπαν ότι «ο Ταραντίνο έχει κάθε δικαίωμα να δημοσιεύει τμήματα του αρχικού χειρόγραφου σεναρίου του για το Pulp Fiction, έναν προσωπικό δημιουργικό θησαυρό που έχει κρατήσει ιδιωτικό για δεκαετίες. "

Τελευταία τροποποίηση στις 20:31 - 05 Ιαν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.