ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρυπτονομίσματα: Το PayPal σχεδιάζει το δικό του stablecoin Κύριο

12:22 - 09 Ιαν 2022 | Νομίσματα
Κρυπτονομίσματα: Το PayPal σχεδιάζει το δικό του stablecoin
Η PayPal (PYPL) εξετάζει την κυκλοφορία του δικού της stablecoin καθώς αναπτύσσει τις δραστηριότητές της στην κρυπτογράφηση, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο CoinDesk.

«Σχεδιάζουμε ένα stablecoin. αλλά εάν και όταν επιδιώξουμε να προχωρήσουμε, φυσικά θα συνεργαστούμε στενά με τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές», δήλωσε εκπρόσωπος του PayPal.

Το Bloomberg ανέφερε για πρώτη φορά την είδηση για τα σχέδια της PayPal για τη δημιουργία του δικού της stablecoin. Αποκάλυψε μάλιστα και έγγραφα που δείχνουν εργασία σε αυτό που ονομάζεται "Κέρμα PayPal".

Ο κωδικός δείχνει ότι το νόμισμα θα υποστηρίζεται από το δολάριο ΗΠΑ, σημείωσε το Bloomberg στην έκθεσή του.

Το PayPal ήταν πολύ ενεργό με τις προσπάθειές του για κρυπτονομίσματα πρόσφατα, αυξάνοντας την ποσότητα κρυπτογράφησης που μπορούν να αγοράσουν οι πελάτες του, ενώ επένδυσε και στην εκπαίδευση των χρηστών του σχετικά με την κρυπτογράφηση.

Τα stablecoins θεωρούνται πολύ δυνατά projects, καθώς διατηρούν ισοτιμία και προσελκύουν πιο παραδοσιακούς επενδυτές, που δεν έχουν μεγάλη διάθεση για ρίσκο.

Ήδη το ether έχει δημιουργήσει μεγάλο κοινό, αλλά υπάρχουν αρκετά ακόμα ανερχόμενα stablecoins. Η JP Morgan μάλιστα ξεχώρισε κάποια από αυτά, που θεωρεί ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν το επόμενο διάστημα.

Δείτε αναλυτικά ποια είναι αυτά ΕΔΩ

Τελευταία τροποποίηση στις 12:36 - 09 Ιαν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.