ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσάρλι Μάνγκερ για crypto: Είναι συνδυασμός απάτης και αυταπάτης

18:01 - 15 Νοε 2022 | Νομίσματα
Τσάρλι Μάνγκερ για crypto: Είναι συνδυασμός απάτης και αυταπάτης
Επίθεση για ακόμα μια φορά στα κρυπτονομίσματα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Berkshire Hathaway και επί δεκαετίες συνεργάτης του Γουόρεν Μπάφετ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο CNBC, ο 98χρονος Τσάρλι Μάνγκερ, όντας αρνητικός απέναντι στα crypto, στο πλαίσιο σχετικής συνέντευξής του τόνισε: «Βλέπετε πολλή αυταπάτη. Εν μέρει απάτη και εν μέρει αυταπάτη. Αυτός είναι ένας κακός συνδυασμός».

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος δηλώνει σκεπτικιστής απέναντι στα ψηφιακά νομίσματα, δήλωσε ότι τα crypto «είναι ένα πολύ, πολύ κακό πράγμα. Η χώρα δεν χρειαζόταν ένα νόμισμα που ευνοεί τους απαγωγείς. Υπάρχουν άτομα που νομίζουν ότι πρέπει να εμπλέκονται σε κάθε τάση που είναι μόδα. Πιστεύω ότι είναι εντελώς τρελό. Δεν τους ενδιαφέρει εάν είναι παιδική πορνογραφία ή bitcoin».

{https://twitter.com/CNBC/status/1592507175032655872}

Παράλληλα, σε άλλο σημείο της ομιλίας του τόνισε ότι «οι καλές ιδέες που παίρνουν τραγικά μεγάλες διαστάσεις γίνονται κακές ιδέες. Κανείς δεν πρόκειται να σου πει “έχω μια βλακεία που θέλω να σου πουλήσω”. Θα πει, “είναι blockchain!”».

Ο ίδιος παλαιότερα, είχε δηλώσει ότι «στη ζωή μου, προσπαθώ να αποφεύγω πράγματα που είναι βλακώδη, σατανικά και χαλούν την εικόνα μου σε σχέση με κάποιον άλλο – και το Bitcoin τα κάνει και τα τρία».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.