ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε χαμηλό 16 μηνών οι πωλήσεις NFT Κύριο

11:14 - 11 Δεκ 2022 | Νομίσματα
Σε χαμηλό 16 μηνών οι πωλήσεις NFT
Οι πωλήσεις NFT εξακολουθούν να βρίσκονται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα μετά την «έκρηξη» της δημοτικότητάς τους πέρυσι και η χρεοκοπία της FTX δεν βοηθά τις προοπτικές τους.

Εβδομάδες μετά την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου, οι όγκοι συναλλαγών NFT έχουν πέσει κατακόρυφα σε χαμηλό 16 μηνών.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρείχε η Dappradar, πρόκειται για τη χαμηλότερη δραστηριότητα από τον Ιούλιο του 2021, όταν το OpenSea - η μεγαλύτερη αγορά NFT στον κόσμο - ήταν ο μόνος σημαντικός ιστότοπος συναλλαγών.

Οι όγκοι εκτινάχθηκαν κοντά στα 4 δισεκατομμύρια δολάρια τον επόμενο μήνα, με τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων να εξακολουθούν να διενεργούνται από το OpenSea.

Ενώ η LooksRare άρχισε να κερδίζει έδαφος στις αρχές του 2022, γρήγορα έπεσε σε δυσμένεια καθώς ανταγωνιζόταν για μερίδιο αγοράς με πολλούς αντιπάλους σε μια ταχέως συρρικνούμενη αγορά.

Τον Νοέμβριο, η Magic Eden ήταν η μόνη αγορά NFT που παρακολουθούσε η Dappradar και σημείωσε αυξημένες πωλήσεις, κερδίζοντας 94 εκατομμύρια δολάρια σε όγκο συναλλαγών τον Νοέμβριο σε σύγκριση με 58 εκατομμύρια δολάρια τον Οκτώβριο.

Εν τω μεταξύ, οι όγκοι του OpenSea μειώθηκαν από 226 εκατομμύρια δολάρια σε 174 εκατομμύρια δολάρια και το X2Y2 μειώθηκε από 145 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις 69 εκατομμύρια δολάρια.

Η OpenSea αναγκάστηκε να απολύσει το 20% του εργατικού της δυναμικού τον Ιούλιο λόγω ενός συνδυασμού μακροοικονομικών πιέσεων και της κυκλικής bear market των κρυπτονομισμάτων. Το μονοπώλιό της στην αγορά NFT έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό από τότε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.