ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ενασχόληση με τα κρυπτονομίσματα μας κάνει πιο… ελκυστικούς Κύριο

21:14 - 18 Φεβ 2023 | Νομίσματα
Η ενασχόληση με τα κρυπτονομίσματα μας κάνει πιο… ελκυστικούς
Το ενδιαφέρον για τα κρυπτονομίσματα κάνει τους ανθρώπους πιο ελκυστικούς, σύμφωνα με μια νέα έρευνα που διεξήχθη από το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, την Binance.

Η Binance διεξήγαγε τη μελέτη από τις 6 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2023, ερευνώντας 2.600 συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 46 ετών.

Η έρευνα συμπέρανε ότι το ενεργό ενδιαφέρον για την κρυπτογράφηση θα μπορούσε να είναι ένα «σημαντικό συν» σε μια πιθανή ρομαντική σχέση. Συνολικά, το 83% των ερωτηθέντων αποκάλυψε ότι η ενασχόληση με τα κρυπτονομίσματα είναι ελκυστικό χαρακτηριστικό για έναν σύντροφο.

Το 70% των συμμετεχόντων παραδέχθηκε ότι θα ένιωθε ένα αυξημένο επίπεδο ενθουσιασμού στην προοπτική να βγει ραντεβού με κάποιον, αν έβλεπε ότι ενδιαφέρεται για την κρυπτογράφηση. Αυτό δείχνει ότι το ενδιαφέρον για το Web3, λέει το CryptoPotato, θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή.

Επιπλέον, περίπου το 60% των ερωτηθέντων αποκάλυψε ότι του αρέσουν άνθρωποι που ασχολούνται ενεργά με τα κρυπτονομίσματα και έχουν σχετικές γνώσεις, καθώς αυτό δείχνει άνοιγμα στην τεχνολογική πρόοδο και την καινοτομία.

Καλύτερες οι δωροκάρτες κρυπτονομισμάτων από τις σοκολάτες και τα λουλούδια

Ενδιαφέρον είναι επίσης ότι περίπου το 83% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι θα προτιμούσε να λάβει δωροκάρτες σε κρυπτονομίσματα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παρά σοκολάτες και λουλούδια.

Επιπλέον, ενώ το 27% των ερωτηθέντων αποκάλυψε ότι μύησε τους συντρόφους του στον κόσμο του Web3, το 38% είπε ότι τα ταίρια του ήταν εξίσου παθιασμένα με την κρυπτογράφηση, όπως και αυτοί.

«Τα ευρήματα της έρευνας είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και δείχνουν ότι το ενδιαφέρον για την κρυπτογράφηση θα μπορούσε να είναι το κλειδί για μια ρομαντική σχέση με ομοϊδεάτες. Καθώς τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία συνεχίζουν να αποκτούν όλο και περισσότερη δημοτικότητα, οι διαδικτυακοί πόροι διευκολύνουν τη μετάβαση στον κόσμο της κρυπτογράφησης και του Web3», σημειώνει η Binance.

Τα ευρήματα δείχνουν ακόμη ότι οι τρέχουσες συνθήκες της αγοράς δεν έχουν επηρεάσει το συναίσθημα των επενδυτών προς τα κρυπτονομίσματα. Οι περισσότεροι χρήστες εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για την κρυπτογράφηση όσο ενδιαφέρονταν και κατά την τελευταία bull run.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.