ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόταση του δημιουργού του Cardano στον Μασκ για κοινωνικό δίκτυο

08:16 - 18 Απρ 2022 | Νομίσματα
Πρόταση του δημιουργού του Cardano στον Μασκ για κοινωνικό δίκτυο
Ο δημιουργός του Cardano, Τσαρλς Χόσκινσον, πρότεινε στον Έλον Μασκ να συνεργαστούν για τη δημιουργία μιας αποκεντρωμένης πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης που θα προσφέρει την «ελευθερία του λόγου» που επιθυμεί ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX και θα επεκτείνει – φυσικά - τη χρήση του εν λόγω κρυπτονομίσματος.

Ο Μασκ έχει τραβήξει για άλλη μια φορά πάνω του τα φώτα, από τη στιγμή που αγόρασε το 9,2% του Twitter και αρνήθηκε να γίνει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του κοινωνικού δικτύου, προτείνοντας εν συνεχεία την αγορά του.

Ο Μασκ έχει επανειλημμένα τονίσει την επιθυμία του να έχει το δικό του κοινωνικό δίκτυο που θα ανταποκρίνεται στην ανάγκη για «ελευθερία του λόγου» στις ΗΠΑ και ο Χόσκινσον του πρότεινε να συνεργαστούν για τη δημιουργία μιας νέας αποκεντρωμένης πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που θα χρησιμοποιεί ως ενδεχόμενη μέθοδο πληρωμής το Cardano (ADA).

«Έλον, αν το Twitter απορρίψει την προσφορά σου, επικοινώνησε μαζί μου. Θα χαρώ να φτιάξουμε μαζί ένα αποκεντρωμένο (μέσο)», έγραψε σε tweet του.

Μάλιστα, κάποιοι εκτιμούν ότι οι χρήστες κρυπτονομισμάτων θα μπορούσαν να αφήσουν το Twitter για αυτή την πιθανή νέα πλατφόρμα που βασίζεται στην «αποκέντρωση».

Σε αυτό το σενάριο, ο ιδρυτής του Cardano δεν είναι ο μοναδικός που θέλησε να τραβήξει το ενδιαφέρον του Μασκ.

Ο Τζάκσον Πάλμερ, ο συνιδρυτής του αγαπημένου memecoin του Μασκ, Dogecoin (DOGE), παρενέβη επίσης, αν και ασκώντας κριτική προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.