ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρυπτονομίσματα: Κλείνει άλλο ένα ανταλλακτήριο- Τίτλοι τέλους για το Bitfront

13:26 - 29 Νοε 2022 | Νομίσματα
Κρυπτονομίσματα: Κλείνει άλλο ένα ανταλλακτήριο- Τίτλοι τέλους για το Bitfront
Συνεχίζεται η κρίση στην αγορά κρυπτονομισμάτων, με άλλο ένα ανταλλακτήριο να ανακοινώνει ότι… κατεβάζει ρολά. Το Bitfront, που εδρεύει στις ΗΠΑ και υποστηρίζεται από την ιαπωνική εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης Line Corp, δήλωσε ότι ανέστειλε τις νέες εγγραφές και πληρωμές με πιστωτική κάρτα και θα σταματήσει τη λειτουργία του σε λίγους μήνες παρά τις προσπάθειες να ξεπεραστούν οι προκλήσεις στον ταχέως εξελισσόμενο κλάδο.

«Παρά τις προσπάθειές μας, δυστυχώς αποφασίσαμε ότι πρέπει να κλείσουμε το BITFRONT για να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το οικοσύστημα blockchain LINE και το token LINK», ανέφερε η εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια σε δήλωση στον ιστότοπό της την Κυριακή.

To Bitfront είπε ότι η κίνηση δεν σχετίζεται με πρόσφατα ζητήματα που προέκυψαν με ορισμένα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων όσον αφορά την αξιοπιστία τους.

Η FTX, η οποία ήταν μεταξύ των μεγαλύτερων ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο ερευνών από τις αρχές για «εγκληματικό παράπτωμα».

Η εταιρεία είχε καταθέσει αίτηση πτώχευσης νωρίτερα αυτό το μήνα, ενώ το BlockFi υπέβαλε αίτηση πτώχευσης υπό το Κεφάλαιο 11 τη Δευτέρα, έχοντας επηρεαστεί από την κατάρρευση της FTX.

Το Bitfront είπε ότι ανέστειλε νέες εγγραφές και πληρωμές με πιστωτική κάρτα από τις 28 Νοεμβρίου και θα αναστείλει τις αναλήψεις στις 31 Μαρτίου 2023. Η εταιρεία διευκρίνισε ότι οι τόκοι για καταθέσεις που έγιναν μεταξύ 5 Δεκεμβρίου και 11 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν στις 13 Δεκεμβρίου 2022.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.