ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Goldman Sachs: Το Bitcoin… πρωταθλητής των περιουσιακών στοιχείων το 2023 Κύριο

09:10 - 24 Μαρ 2023 | Νομίσματα
Goldman Sachs: Το Bitcoin… πρωταθλητής των περιουσιακών στοιχείων το 2023
Η Goldman Sachs ανέδειξε το Bitcoin ως το περιουσιακό στοιχείο με τις καλύτερες επιδόσεις από την αρχή του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με την έρευνα, το κύριο κρυπτονόμισμα ξεπερνά τον Nasdaq, τον χρυσό, τον S&P 500 και άλλα επενδυτικά περιουσιακά στοιχεία σε διάφορους τομείς.

Η τράπεζα σημειώνει ότι οι δυνατότητες του Βitcoin έχουν ξεπεράσει αυτές των παραδοσιακών περιουσιακών στοιχείων, των πολύτιμων μετάλλων και άλλων επενδύσεων όσον αφορά τις αποδόσεις από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα και τις προσαρμοσμένες στον κίνδυνο αποδόσεις.

Σε αντίθεση με το 2022, το δημοφιλές ψηφιακό στοιχείο έχει ξεκινήσει τη νέα χρονιά με το δεξί. Η τιμή του έχει εκτοξευθεί από 16.500 δολάρια την 1η Ιανουαρίου σε πάνω από 28.000 δολάρια, καταγράφοντας αύξηση 70%.

bitcoingoldmanin

Το ράλι έκανε ορισμένους να πιστέψουν ότι η bear market θα μπορούσε να έχει τελειώσει και ότι το Bitcoin έχει εισέλθει σε μια νέα ανοδική πορεία.

Ο Ράιαν Σέλκις, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας πληροφοριών κρυπτογράφησης Messari ,περιέγραψε επίσης ένα ευνοϊκό σενάριο για το Βitcoin, προβλέποντας ότι η αποτίμησή του θα εκτιναχθεί στα 100.000 δολάρια τους επόμενους δώδεκα μήνες.

Πιστεύει ότι θα λειτουργήσει ως «μια σωσίβια λέμβος και αξιόπιστη εναλλακτική» στα δυσμενή γεγονότα στον χρηματοπιστωτικό τομέα, συμπεριλαμβανομένων νέων καταρρεύσεων τραπεζών, που θα μπορούσαν να συμβούν στο εγγύς μέλλον.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.