ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Coinbase δέχεται το dogecoin για συναλλαγές στην πλατφόρμα της

20:58 - 02 Ιουν 2021 | Νομίσματα
Ράλι της τάξεως του 31% κατέγραψε σήμερα (2/6) το dogecoin, ένα κρυπτονόμισμα ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των μικροεπενδυτών στα social media.

Η «εκτόξευση» του κρυπτονομίσματος ήρθε μετά την ανακοίνωση της ψηφιακής πλατφόρμας Coinbase πως θα ξεκινήσει να δέχεται το νόμισμα για συναλλαγές.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η Coinbase αναφέρει ότι θα αρχίσει άμεσα να δέχεται το dogecoin στην πλατφόρμα συναλλαγών της Coinbase Pro. 

Η τιμή του κρυπτονομίσματος σημείωσε άνοδο 31% στα 41 σεντς, με αποτέλεσμα η κεφαλαιοποίηση του να εκτιναχθεί στα 54 δισ. δολάρια. Στα επίπεδα αυτά είναι πλέον το έξι ισχυρότερο ψηφιακό νόμισμα μεταξύ των κρυπτονομισμάτων.

Πάντως, παρά και τα κέρδη αυτά το νόμισμα παραμένει πολύ χαμηλότερα από τα υψηλά που είχε αγγίξει στις 4 Μαΐου, στα 54 σεντς, όταν μέσα σε μία ημέρα είχε σημειώσει άλμα κατά 39%.

Οι αρνητικές δηλώσεις του Έλον Μασκ της Tesla πυροδότησαν ένα καθοδικό σερί, από το οποίο δεν έχει επανέλθει, έχοντας απωλέσει το ένα τρίτο της αξίας του.

Εξάλλου, σε αντίθεση με άλλα κρυπτονομίσματα, το dogecoin δεν έχει δει μεγάλη αύξηση στη χρήση του για συναλλαγές και πληρωμές στο εμπόδιο. Κάτι που, ίσως, να αλλάξει με την αποδοχή του στην κορυφαία πλατφόρμα της Coinbase.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.