ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναστασιάδης: Με ριζοσπαστικό τρόπο και αποφασιστικότητα θα πατάξουμε την τρομοκρατία

14:07 - 23 Δεκ 2016 | Διεθνή
Αναστασιάδης: Με ριζοσπαστικό τρόπο και αποφασιστικότητα θα πατάξουμε την τρομοκρατία
Η πάταξη της τρομοκρατίας με αποφασιστικότητα θα πρέπει να απασχολήσει όλους ευρύτερα, ανέφερε ο Κύπριος Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης και υπέγραψε, στη ρωσική πρεσβεία, το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον πρέσβη της Ρωσίας στην Τουρκία, Αντρέι Καρλόφ, που δολοφονήθηκε στην Άγκυρα.

"Εξέφρασα" είπε ο κ. Αναστασιάδης "προς τον πρέσβη της Ρωσίας στην Κύπρο, όπως και προς τη ρωσική κυβέρνηση τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τη βάρβαρη δολοφονία ενός καθόλα καταξιωμένου πρέσβη".

 

Λίγο μετά πρόσθεσε: "Αυτό που θα πρέπει μετά από αυτό το στυγερό έγκλημα να απασχολήσει, όχι τα μικρά κράτη, αλλά όλους ευρύτερα, είναι η με αποφασιστικότητα πάταξη της τρομοκρατίας. Η κατάσταση, που επικρατεί ευρύτερα στον κόσμο, η ανασφάλεια, είτε πρόκειται περί κρατών είτε περί πολιτών, είναι χωρίς προηγούμενο, μια κρίση που ταλανίζει την Ευρώπη και όχι μόνο".

 

Κλείνοντας, ο Κύπριος Πρόεδρος εξέφρασε την ευχή, η συνεργασία των κρατών, όλων όσοι εμπλέκονται, να συμβάλει, έτσι ώστε "επιτέλους με ριζοσπαστικό τρόπο, να καταπολεμηθεί αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο".

Τελευταία τροποποίηση στις 14:12 - 23 Δεκ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.