ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απώλειες καταγράφει η Wall

17:12 - 17 Απρ 2014 | Χρηματιστήρια
Σε αρνητικό έδαφος κινείτια η Wall Street μετά τα στοιχεία για τις νέες αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας στις ΗΠΑ τα οποία έδειξαν αιφνιδιαστική αύξηση την τελευταία εβδομάδα, με τους επενδυτές να έχουν παράλληλα την προσοχή στραμμένη στον χορό των αποτελεσμάτων α' τριμήνου που συνεχίζεται. O δείκτης Dow Jones Υποχωρεί 0,18%, ο δείκτης S&P 500 καταγράφει απώλειες 0,10% και ο δείκτης Nasdaq κινείται 0,15% χαμηλότερα.

 

Στο μέτωπο των μάκρο, μικρή αύξηση σημείωσε  ο αριθμός των Αμερικανών που υπέβαλαν νέες αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας, παραμένοντας ωστόσο  κοντά στα χαμηλά επτά ετών. Συγκεκριμένα,  οι νέες αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας αυξήθηκαν κατά 2.000 στο εποχιακά προσαρμοσμένο μέγεθος των 304.000, την εβδομάδα που έληξε στις 12 Απριλίου.

 

Η μετοχή της ΙΒΜ σημειώνει πτώση 3,36% μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων α' τριμήνου της εταιρείας που έδειξαν πτώση κερδών λόγω της σημαντικής πίεσης στα έσοδα.

 

Η μετοχή της Google υποχωρεί 3% μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμαάτων κερδοφορίας α' τριμήνου όπου η εταορεία αν και σημείωσε αύξηση 3% στα κέρδη, τα έσοδά της ήταν χαμηλότερα των αναμενόμενων.

 

Η μετοχή της Goldman Sachs ενισχυύεται 1,4% καθώς παρά την πτώση κερδών στο πρώτο τρίμηνο που ανακοίνωσε η τράπεζα, τα αποτελέσματά της ήταν καλύτερα από  τις εκτιμήσεις των αναλυτών

 

Ανοδο 3,31% καταγράφει η μετοχή της Morgan Stanley καθώς τα κέρδη και τα έσοδα της τράπεζας εμφάνισαν αύξηση στο α' τρίμηνο, ξεπερνώντας κατά πολύ τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

 

Σήμερα ανακοινώνουν αποτελέσμα τα 25 εταιρείες του δείκτη S&P 500.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:57 - 18 Απρ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.