ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Wells Fargo: Το «ράλι Τραμπ» στη Wall Street δεν θα συνεχιστεί

15:42 - 19 Δεκ 2016 | Χρηματιστήρια
Wells Fargo: Το «ράλι Τραμπ» στη Wall Street δεν θα συνεχιστεί
Το «ράλι Τραμπ» δε θα συνεχιστεί μέσα στο επόμενο έτος καθώς «η Wall Street θα διαπραγματεύεται στις τρέχουσες αξίες τους επόμενους 6 με 12 μήνες», εκτιμά ο αναλυτής της Wells Fargo, Scott Wren, χωρίς ωστόσο να προβλέπει και μια πτώση.

Η αμερικανική αγορά μετοχών, μετά τη ραγδαία άνοδο που κατέγραψε από την επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ διαπραγματεύεται πλέον στις τιμές που πρέπει, εκτιμά ο Scott Wren.

 

Ως αποτέλεσμα, το «ράλι Τραμπ» δε θα συνεχιστεί μέσα στο επόμενο έτος καθώς «η Wall Street θα διαπραγματεύεται στις τρέχουσες αξίες τους επόμενους 6 με 12 μήνες», κάτι που όμως δεν προαναγγέλλει και μία πτώση.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο οικονομολόγος, ο οποίος είχε προβλέψει την επικράτηση του Brexit όπως και το ράλι στις αμερικανικές αγορές μετά τις εκλογές, τόνισε ότι και στην περίπτωση που η Χίλαρι Κλίντον είχε κερδίσει την αναμέτρηση, η Wall θα κατέγραψε πάλι ραγδαία άνοδο.

 

Ο κ. Wren προβλέπει πως ο δείκτης – βαρόμετρο S&P 500 θα διαπραγματεύεται ανάμεσα 2.230 και 2.330 μέσα στο 2017, ενώ αναμένει πως η αγορά θα βρεθεί αντιμέτωπη με την αύξηση του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή, τον πληθωρισμό των μισθών αλλά και τη μεγαλύτερη του αναμενομένου αύξηση των επιτοκίων από τη Federal Reserve.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.