ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οριακές κινήσεις στους ασιατικούς δείκτες

09:06 - 03 Ιουλ 2017 | Χρηματιστήρια
Οριακές κινήσεις στους ασιατικούς δείκτες
Οριακές μεταβολές καταγράφουν οι δείκτες των ασιατικών χρηματιστηρίων, ωστόσο διατηρώντας τα υψηλά δύο ετών.

Ο Nikkei 225 έκλεισε στις 20.055,80 μονάδες με άνοδο 0,11%, ο Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ σημειώνει άνοδο 0,05%, ο S&P/ASX στην Αυστραλία σημειώνει πτώση 0,65%, ο Shanghai στην Κίνα ενισχύεται οριακά 0,01%, ο Kospi στη Νότια Κορέα σημειώνει άνοδο 0,05%.

Στην Ιαπωνία η επιχειρηματική εμπιστοσύνη στον κλάδο της μεταποίησης ενισχύθηκε και διαμορφώθηκε στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων τριών ετών στο β΄ τρίμηνο, σύμφωνα με τα στοιχεία της κεντρικής τράπεζας, καθώς μια ανάκαμψη της οικονομίας παγκοσμίως βελτίωσε τις προοπτικές για τις επιχειρήσεις στην Ιαπωνία.

Ο βασικός δείκτης μέτρησης της μεταποιητικής εμπιστοσύνης ενισχύθηκε στο +17 στην περίοδο Απριλίου-Ιουνίου, από το +12 προηγουμένως.

Στην Κίνα, ανέκαμψε ο μεταποιητικός ΡΜΙ της Caixin τον Ιούνιο, υποδηλώνοντας μια βελτίωση στον μεταποιητικό κλάδο, ύστερα και από τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο ΡΜΙ Caixin σημείωσε άνοδο στις 50,4 μονάδες τον Ιούνιο από τις 49,6 μονάδες το Μάιο, εμφανίζοντας μια άνοδο της δραστηριότητας, ανακοίνωσαν οι Caixin Media και Markit.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.