ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Apple ρίχνει τη Wall Street στο κόκκινο

18:18 - 19 Νοε 2018 | Χρηματιστήρια
Η Apple ρίχνει τη Wall Street στο κόκκινο
Σε αρνητικό έδαφος διαμορφώθηκαν οι βασικότεροι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Wall Street με τον τεχνολογικό κλάδο να κάνει βουτιά στο άνοιγμα της εβδομάδας.

Στο ταμπλό ο Dow Jones διολισθαίνει 0,21% στις 25.361 μονάδες, ο Nasdaq υποχωρεί 0,7% στις 7.197 μονάδες, ενώ ο S&P 500 σημειώνει πτώση 0,2% στις 2.730 μονάδες.

Στο ταμπλό, η μετοχή της Apple διολισθαίνει 2,5% στα 188 δολάρια, μετά τα δημοσιεύματα ότι ο τεχνολογικός κολοσσός θα περιορίσει την παραγωγή σε τρία νέα μοντέλα iPhone.  Αναλυτικότερα, οι τεχνολογικές μετοχές βρίσκονται για άλλη μία συνεδρίαση στο στόχαστρο, καθώς οι Financial Times αναφέρουν ότι οι κινεζικές αρχές έχουν ισχυρές αποδείξεις για αντιμονοπωλιακές παραβιάσεις από τη Samsung, τη SK Hynix και τη Micron Technology.

Παράλληλα το ενδιαφέρον των επενδυτών παραμένει επικεντρωμένο στις εμπορικές εντάσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Κίνα ενόψει συνάντησης ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ, που θα πραγματοποιηθεί αργότερα το Νοέμβριο στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.