ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

WSJ: Ποιες μετοχές θα αντιδράσουν θετικά μετά την χριστουγεννιάτικη πτώση

14:20 - 25 Δεκ 2018 | Χρηματιστήρια
WSJ: Ποιες μετοχές θα αντιδράσουν θετικά μετά την χριστουγεννιάτικη πτώση
Βουτιά άνω των 3.500 μονάδων έχει καταγράψει ο Dow Jones τον Δεκέμβριο, με τη Wall Street να διανύει μια από τις πιο επώδυνες περιόδους της ιστορίας της.

Καθώς το φθηνό χρήμα ανήκει στο παρελθόν, οι μεγάλες οικονομίες κατεβάζουν ταχύτητα, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal. Μέσα στο ζοφερό αυτό περιβάλλον, όμως, διακρίνονται ευκαιρίες για τους επενδυτές, αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, οι μετοχές, που δέχθηκαν τις ισχυρότερες πιέσεις στα τέλη του τρέχοντος έτους, θα είναι εκείνες, που πιθανότατα θα καταγράψουν δυναμική ανάκαμψη τον Ιανουάριο του 2019.

Μεταξύ αυτών η General Electric, που έχει δει τη μετοχή της να κάνει βουτιά 60% φέτος, η εταιρεία καλλυντικών Coty, με απώλειες 69% από τις αρχές του έτους, αλλά και οι εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων Invesco και Affiliated Managers, με πτώση της τάξης του 55% έκαστη.

Παρότι υπάρχει λόγος που βρέθηκαν στο στόχαστρο των επενδυτών, οι απώλειες είναι τόσο μεγάλες, ώστε προβάλλουν πλέον ως αγοραστική ευκαιρία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.