ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χωρίς κατεύθυνση η Wall Street μετά την ανακοίνωση της Fed

18:15 - 20 Φεβ 2020 | Χρηματιστήρια
Χωρίς κατεύθυνση η Wall Street μετά την ανακοίνωση της Fed
Με μικρές μεταβολές και σε αναζήτηση κατεύθυνσης βρίσκονται οι τρεις βασικοί δείκτες της Wall Street, στο ξεκίνημα της συνεδρίασης της Πέμπτης, μετά την ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) για τις προοπτικές της αμερικανικής οικονομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αξιωματούχοι της Fed εμφανίστηκαν συγκρατημένα αισιόδοξοι, ενώ δεν βλέπουν κάποιο λόγο για μεταβολή των υπαρχουσών επιτοκίων.

Την θετική αυτή εξέλιξη αντισταθμίζει η χθεσινή έκθεση της Goldman Sachs, η οποία προειδοποιεί για μία πιθανή διόρθωση στις αγορές μετοχών, τονίζοντας ότι οι επενδυτές έχουν υποτιμήσει το πραγματικό μέγεθος των κινδύνων από τον κοροναϊό.

Στο πεδίο των συναλλαγών, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ενισχύεται οριακά κατά 0,01% στις 29.349,46 μονάδες, ο S&P 500 κινείται ανοδικά κατά 0,05% στις 3.387,54 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq υποχωρεί κατά 0,01% και διαμορφώνεται στις 9.816,40 μονάδες.

Παράλληλα, σε πτωτική τροχιά παραμένουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τον κοροναϊό να εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη ανησυχία των επενδυτών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.