ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Wall Street: Σημάδια ανάκαμψης μετά από το κραχ της Δευτέρας

17:18 - 25 Φεβ 2020 | Χρηματιστήρια
Wall Street: Σημάδια ανάκαμψης μετά από το κραχ της Δευτέρας
Επιφυλακτική άνοδο καταγράφουν οι τρεις βασικοί δείκτες της Wall Street στη συνεδρίαση της Τρίτης, μετά το χθεσινό sell-off, όπου οι δείκτες έκλεισαν με απώλειες άνω του 3%.

Πιο αναλυτικά, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ξεκίνησε με κέρδη 0,31% στις 28.046,92 μονάδες. Ο δείκτης S&P 500 ενισχύεται κατά 0,29% στις 3.235,52 μονάδες και ο τεχνολογικός Nasdaq καταγράφει άνοδο 0,38% και διαπραγματεύεται στις 9.256,20 μονάδες.

Στην Ευρώπη, παρά την ανοδική εκκίνηση, τα κυριότερα χρηματιστήρια γύρισαν στα αρνητικά πρόσημα, λόγω της συνεχιζόμενης αύξησης των κρουσμάτων του κοροναϊού στη Γηραιά Ήπειρο. Παράλληλα, οι ασιατικές αγορές σημείωσαν μικτά πρόσημα, με τον ιαπωνικό δείκτη Nikkei να καταγράφει απώλειες άνω του 3%.

Ακόμη, σε ρευστοποιήσεις προχωρούν οι επενδυτές στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων του Λονδίνου, με τον χρυσό να σημειώνει τη μεγαλύτερη πτώση (-1,46%) σε σχέση με τα υπόλοιπα εμπορεύματα, μετά το ξέφρενο ανοδικό ράλι των τελευταίων ημερών, που είχε οδηγήσει την τιμή του σε υψηλά επταετίας.

Τέλος, σε μία δήλωση που θα συζητηθεί, προχώρησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σχετικά με τη Wall Street. Ειδικότερα, ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι το χρηματιστήριο μετοχών των ΗΠΑ θα καταρρεύσει, αν χάσει τις προεδρικές εκλογές. «Αν δεν κερδίσω, θα δείτε ένα κραχ που δεν έχετε δει ποτέ άλλοτε», σημείωσε.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:47 - 25 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.