ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Wall Street: Ανοδικό ξεκίνημα με την προσοχή στραμμένη στο Κογκρέσο

16:27 - 21 Οκτ 2020 | Χρηματιστήρια
Wall Street: Ανοδικό ξεκίνημα με την προσοχή στραμμένη στο Κογκρέσο
Ελαφρώς ανοδικά ξεκίνησε η συνεδρίαση για τις αμερικανικές μετοχές, με την προσοχή να βρίσκεται στραμμένη στις συνομιλίες μεταξύ Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών για το πακέτο τόνωσης της οικονομίας.

Ειδικότερα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι συνομιλίες μεταξύ της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι και του υπουργού Οικονομικών, Στίβεν Μνούτσιν.

Σύμφωνα με το CNBC, οι διαπραγματεύσεις πρέπει να ολοκληρωθούν εντός της εβδομάδας, εάν πρόκειται το νομοσχέδιο να ολοκληρωθεί πριν από τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Παράλληλα, οι αναλυτές αξιολογούν τα εταιρικά αποτελέσματα τριμήνου, με το Netflix να ανακοινώνει κέρδη μικρότερα των εκτιμήσεων, ενώ η Verizon Communications κατέγραψε υποχώρηση των κερδών της.

Στο πεδίο των συναλλαγών, ο Dow Jones κερδίζει 0,4% στις 28.421 μονάδες, με τον ευρύτερο S&P 500 να ενισχύεται 0,5% στις 3.460 μονάδες. Άνοδο 0,6% καταγράφει ο Nasdaq στις 11.590 μονάδες.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι Travelers, Nike, Facebook, PayPal, Twitter, Google, Philip Morris, Estee Lauder και Western Digital.

Πτωτικά κινούνται οι Goldman Sachs, Amgen, Chevron, Boeing, IBM, Walgreens και American Express.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:46 - 21 Οκτ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.