ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κολασμένες νύχτες στο Ντουμπάι, εν μέσω κρίσης...

17:23 - 21 Νοε 2008 | Ειδήσεις
Το Ντουμπάι δεν φαίνεται να καταλαβαίνει μία από την διεθνή κρίση που αφήνει άγρυπνες τις αγορές και τις οικονoμίες του πλανήτη, αφού χθες το πάρτυ που πραγματοποιήθηκε στο ολοκαίνουργιο Atlantis Resort του νοτιοαφρικανού δισεκατομμυριούχου Sol Kerzner, 20 εκατομμύρια δολάρια ξοδέυτηκαν εν μία νυκτί.
Οι δύο χιλιάδες καλέσμενοι του Αtlantis, το οποίο βρίσκεται στο Palm Island του Εμιράτου, έζησαν λοιπόν ένα show σχεδιασμένο από τον Gucci ( βεβαίως, βεβαίως ) έπιναν σαμπάνιες, έβλεπαν πυροτεχνήματα τόσο φαντασμαγορικά που μπορούσε κανείς να τα διακρίνει από το διάστημα και χόρευαν στους ρυθμούς της συναυλίας της γνωστής ποπ τραγουδίστριας Kylie Minogue, ενώ οι διεθνείς αγορές έβλεπαν την Wall Street να κλείνει στο -5,6%, την διεθνή οικονομία να βoυλιάζει και χιλιάδες εργαζόμενους να μένουν στον δρόμο.

Και για τους γνώστες του καλού φαγητού και της υψηλής κουζίνας, αρκεί να αναφέρουμε πως το μενού που απόλαυσαν οι καλεσμένοι και που συμπεριλαμβάνει αστακούς και γαρίδες τίγρεις, το επιμελήθηκαν οι διεθνούς φήμης restaurateurs Νοbu Matsuhisa και Giorgio Locatelli. Α! και γι όσους σκοπέυουν να επισκεφτούν το Atlantis Resort να τους πληροφορήσουμε πως η σουίτα 924 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει το resort, κοστίζει 42 χιλιάδες δολάρια την νύχτα ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΙΝΟ! Ομως διαθέτει μπάτλερ και τραπεζαρία 16 ατόμων...
Στα μίντια ο κ. Kerzner πάντως δήλωσε πως "γνωρίζουμε πως η διεθνής οικονομια δεν είναι και πολύ καλά (;) όμως η επενδυσή μας στο Atlantis Resort κόστισε 1,5 δισ. δολάρια και πρέπει κάπως να ρεφάρουμε και να κάνουμε καλό μάρκετινγκ στο προϊόν μας".

Έτσι!

Κ. Ελευθερίου
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.