ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Amadeus - Iberia: Επέκταση συμφωνίας πλήρους περιεχομένου ως το 2014

16:43 - 25 Ιαν 2010 | Ειδήσεις
Μέχρι το 2014 επεκτείνουν τη συμφωνία πλήρους περιεχομένου η Amadeus, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας και η Iberia, η κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Ισπανίας και των αγορών της Λατινικής Αμερικής.

 Η συμφωνία εγγυάται την πρόσβαση των ταξιδιωτικών γραφείων παγκοσμίως στον πλήρη κατάλογο περιεχομένου της Iberia μέσω της Amadeus. Από την συμφωνία προκύπτει πως οι τιμές, το πρόγραμμα και το inventory που διατίθενται από το σύστημα της Amadeus θα είναι το ίδιο, και θα διατίθεται κάτω από τις ίδιες συνθήκες, όπως μέσα από οποιοδήποτε άλλο έμμεσο ή άμεσο κανάλι διανομής, πάροχο ή ιστοσελίδα.

Η συμφωνία επέκτασης με την Iberia έρχεται να εμπλουτίσει το portfolio της εταιρείας και να προστεθεί στις πρόσφατες συμφωνίες που σύναψε η Amadeus με κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες όπως οι British Airways (τριετής συμφωνία), Lufthansa και Swiss (πενταετής συμφωνία) και Virgin Atlantic (τριετής συμφωνία).

Περισσότερες από το 80% του συνόλου των κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων που πραγματοποιούνται παγκοσμίως από τα συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία πραγματοποιούνται από συμφωνίες πλήρους περιεχομένου, ποσοστό που αντιστοιχεί σε πάνω από 280 εκατομμύρια κρατήσεις ετησίως.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.