ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξαγορά της DinnoSanté από την Air Liquide

18:18 - 11 Φεβ 2010 | Ειδήσεις
Την εξαγορά του 100% της εταιρείας DinnoSanté, που εξειδικεύεται στην παροχή στο χώρο του σπιτιού ιατρικών και τεχνικών υπηρεσιών για πάσχοντες από διαβήτη, ανακοίνωσε η εταιρεία Air Liquide.
Η γαλλική εταιρεία DinnoSanté απασχολεί 90 υπαλλήλους και εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών Φροντίδας Υγείας στο Σπίτι ασθενών με διαβήτη, εφοδιάζοντας περίπου 2.300 χρονίως πάσχοντες διαβητικούς με εξοπλισμό σχεδιασμένο για τη διευκόλυνση της ζωής τους - συμπεριλαμβανομένων αντλιών ινσουλίνης και γλυκοζομέτρων - ενώ παράλληλα παρέχει εξατομικευμένη φροντίδα  και τακτική παρακολούθηση στο σπίτι.

Ο διαβήτης αποτελεί μία σοβαρή, χρόνια ασθένεια, η ανάπτυξη της οποίας συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με τις αλλαγές στον τρόπο ζωής καθώς και τη γήρανση του πληθυσμού. Στη Γαλλία, πάνω από 2.5 εκατ. άτομα υποβάλλονται σε αγωγή για διαβήτη, αριθμός ο οποίος αυξάνεται σταθερά. Η πρόοδος στις τεχνολογίες θεραπείας και η αυξανόμενη χρήση αντλιών ινσουλίνης βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, καθώς προσφέρουν μεγαλύτερη κινητικότητα και ευελιξία χρήσης.

Ο Pascal Vinet, Αντιπρόεδρος, Υπεύθυνος του Κλάδου Υγείας, σχολίασε: “Η εξαγορά της DinnoSanté ενισχύει τη συμμετοχή της Air Liquide στην αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων που μπορούν να υποβληθούν σε αγωγή στον οικείο χώρο του σπιτιού, όπως είναι η υπνική άπνοια - συχνή σε ασθενείς με διαβήτη – και οι χρόνιες αναπνευστικές παθήσεις.”

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.