ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκίνησαν οι επισκευές της Toyota στην Ευρώπη

18:25 - 12 Φεβ 2010 | Ειδήσεις
Τις επισκευές στα ανακλημένα μοντέλα στην Ευρώπη ξεκίνησε σήμερα η Toyota. Η ανάκληση αφορά τα μοντέλα: AYGO, iQ, Yaris, Auris, Corolla, Verso, Avensis και RAV4. Η αλλαγή του πεντάλ γκαζιού διαρκεί μισή ώρα, ενώ η αυτοκινητοβιομηχανία ισχυρίζεται πως δεν έχει προκληθεί κανένα ατύχημα στην Ευρώπη εξαιτίας αυτού του προβλήματος.

Η Toyota Europe ενημέρωσε τους πελάτες της ότι δεν επείγει να αντικαταστήσουν το πεντάλ του γκαζιού στο αυτοκίνητό τους, αν δεν έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής κάποιο πρόβλημα, αλλά συμβουλεύει να προχωρήσουν σε αυτή την επισκευή, σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου της εταιρείας.

Χάνει την πρώτη θέση στις ΗΠΑ

Εν τω μεταξύ, πολύ κοντά στην πρώτη θέση της κατάταξης στην αμερικανική αγορά φαίνεται να είναι η Ford Motor, μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Toyota Motor με τις ανακλήσεις προβληματικών αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αυτοκίνητα Toyota θα κοστίσει στην εταιρεία περίπου μία ποσοστιαία μονάδα στο μερίδιο αγοράς της στις ΗΠΑ, στο 16,45%, ενώ το μερίδιο της Ford θα συνεχίσει την ανοδική πορεία στο 16,57%.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.