ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκκληση Καζαμία για έγκριση του πακέτου λιτότητας

19:08 - 12 Αυγ 2011 | Ειδήσεις
Νέα έκκληση προς τις πολιτικές δυνάμεις να επιδείξουν πνεύμα ομοψυχίας και να ψηφίσουν το πακέτο μέτρων που κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κυπριακής οικονομίας απηύθυνε ο υπουργός Οικονομικών, Κίκης Καζαμίας.
Ο κ. Καζαμίας επισήμανε ότι είναι πρόθυμος να πείσει με προτάσεις τα κόμματα, ότι την επομένη της έγκρισης του πακέτου θα ξεκινήσει η δημιουργία του δεύτερου πακέτου μέτρων που θα ολοκληρωθεί πολύ νωρίτερα από τις αρχές Οκτωβρίου.
Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι με το δεύτερο πακέτο θα υπάρξουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα και πως είναι σημαντικό να δοθεί το μήνυμα ότι η Κύπρος μπορεί να λύσει μόνη τα προβλήματά της. "Όταν ενώσουμε τις φωνές μας το μήνυμα προς τα έξω θα είναι πολύ ισχυρότερο", ανέφερε.
Ο κ. Καζαμίας χαρακτήρισε την κατάσταση της οικονομίας αναστρέψιμη, επισημαίνοντας ότι λύσεις υπάρχουν και πρέπει να δοθούν από κοινού. Ωστόσο έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, σημειώνοντας ότι η μη έγκριση των μέτρων από τη Βουλή θα αποβεί εις βάρος του λαού.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.