ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευρώπη: Συνέχεια στην πτώση των δεικτών δείχνουν τα futures

09:45 - 22 Αυγ 2011 | Ειδήσεις
Πτωτικό αναμένεται το άνοιγμα στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, σε συνέχεια της βουτιάς των δεικτών σε Wall Street και Ασία και στον απόηχο των φόβων για την παγκόσμια οικονομία.

Συγκεκριμένα, πτώση μεταξύ 0,9 και 1,5% σημείωναν νωρίτερα τα futures στον Euro Stoxx, τον DAX και τον CAC.

Ακόμη μία δύσκολη εβδομάδα προβλέπεται για τις αγορές με τα βλέμματα στραμμένα κυρίως στις ΗΠΑ όπου θα δοθούν στην δημοσιότητα μία σειρά νέων στοιχείων για την αντοχή της αμερικανικής οικονομίας.  Αύριο Τρίτη θα γνωρίζουμε πως πήγαν οι πωλήσεις κατοικιών, ενώ την Τετάρτη θα ξέρουμε για τα διαρκή καταναλωτικά αγαθά. Κάθε Πέμπτη ως είθισται δίνεται στην δημοσιότητα η εβδομαδιαία πορεία των αιτήσεων για επιδόματα εργασίας, ενώ οι πλέον δεικτοβαρείς ειδήσεις θα έλθουν την Παρασκευή όταν θα ξέρουμε ακριβώς πως πήγε το αμερικανικό ΑΕΠ, και η καταναλωτική εμπιστοσύνη. Ωστόσο την Παρασκευή μιλάει και ο Μπερνάκι στο ετήσιο δείπνο των τραπεζιτών.

Ωστόσο κρίσιμα στοιχεία ανακοινώνει και η Ευρώπη. Αύριο θα βγεi ο ευρωπαϊκός PMI  αλλά και ο δείκτης καταναλωτικού κλίματος ΖΕW στην Γερμανία, ενώ την Τετάρτη θα γνωρίζουμε που βρίσκεται το οικονομικό κλίμα στην Γερμανία ( IFO).



Τελευταία τροποποίηση στις 09:52 - 22 Αυγ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.