ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Έντονο ενδιαφέρον της Τυνησίας για επενδύσεις στην Ελλάδα"

14:37 - 15 Σεπ 2011 | Ειδήσεις
Την ανάγκη για περαιτέρω σύσφιξη των εμπορικών και επενδυτικών σχέσεων με την Ελλάδα, αλλά και το εκπεφρασμένο έντονο επιχειρηματικό ενδιαφέρον για τον Τουρισμό στη χώρα μας, εξέφρασε η νέα πρέσβης της Δημοκρατίας της Τυνησίας στην Αθήνα, κα. Semia Zouari, η οποία επισκέφθηκε τα γραφεία του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Ανάπτυξης χθες Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011 και συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Επιμελητηρίου, κ. Mohamed El Khazmi.

Η πρέσβης της Τυνησίας, συνοδευόμενη από την εμπορική σύμβουλο της πρεσβείας κα. Saousen Cherif, μετέφεραν στον Γενικό Γραμματέα του Επιμελητηρίου τον ενθουσιασμό Τυνήσιων επιχειρηματιών για νέες διμερείς συνεργασίες και συζήτησαν εκτενώς τις προοπτικές ανάπτυξης των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων.

Ο κ. El Khazmi, χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία της πρέσβεως της Τυνησίας, παρουσίασε στην κα. Zouari πλήθος πρωτοβουλιών μέσω των οποίων μπορούν να τονωθούν οι διμερείς εμπορικές σχέσεις και να επιτευχθεί επικοδομητική συνεργασία με τους ελληνικούς εμπορικούς και οικονομικούς φορείς. Πρότεινε δε τη διοργάνωση ημερίδων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με στόχο την προσέλκυση ελληνικού ενδιαφέροντος για συνεργασίες με επιχειρήσεις της Τυνησίας, τονίζοντας τη δέσμευση του Επιμελητήριου για έμπρακτη συνεισφορά στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.