ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το rollover στο επίκεντρο της ετήσιας συνάντησης του IIF

13:38 - 21 Σεπ 2011 | Ειδήσεις
Στην ετήσια συνάντηση του Διεθνούς Χρηματοοικονομικού Ινστιτούτου (IIF), που θα γίνει από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου στην Ουάσινγκτον, θα παραβρεθεί ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.
Στη συνάντηση αναμένονται πάνω από 1.200 προσκεκλημένοι, από τον χώρο της πολιτικής, των τραπεζών και του ασφαλιστικού κλάδου.

Ο κ. Βενιζέλος είναι ένας από τους βασικούς ομιλητές της κορυφαίας εκδήλωσης στον χρηματοπιστωτικό κλάδο και θα μιλήσει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στο κλείσιμο των εργασιών της συνάντησης.

Την ίδια ημέρα θα μιλήσουν και οι κ.κ. Τσαρλς Νταλάρα (πρόεδρος του IIF) και o επικεφαλής της Deutsche Bank και γενικός δειυθυντής του IIF, Γιόσεφ Άκερμαν.

Άλλοι βασικοί ομιλητές είναι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε, ο Ιρλανδός ομόλογός του Μάικλ Νούναν, ο διοικητής της Τράπεζας του Καναδά Μαρκ Κάρνεϊ και ο επικεφαλής της βρετανικής Ανεξάρτητης Τραπεζικής Επιτροπής, Τζον Βίκερς.

Στο επίκεντρο της συνάντησης θα είναι τα προβλήματα που παρατηρούνται στην παγκόσμια οικονομία και κυρίως τα θέματα που σχετίζονται με την κρίση χρέους.

Έτσι λοιπόν, εκτενής αναφορά αναμένεται να γίνει και στο πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων, στο πλαίσιο της συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα (PSI) στο δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα.
Τελευταία τροποποίηση στις 14:00 - 21 Σεπ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.