ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σειρά επαφών θα έχει ο Χρυσοχοΐδης στο Παρίσι

15:37 - 10 Οκτ 2011 | Ειδήσεις
Η προσέλκυση ξένων επενδύσεων αποτελεί το βασικό σκοπό του ταξιδιού του υπουργού Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδη στο Παρίσι την Τρίτη.
Ο υπουργός επισκέπτεται τη γαλλική πρωτεύουσα, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με παράγοντες της γαλλικής κυβέρνησης, διεθνών οργανισμών και επιχειρηματικούς φορείς.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει ο υπουργός για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων προς την Ελλάδα, την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών, αλλά και την παροχή τεχνογνωσίας και διοικητικής εμπειρίας σε θέματα ριζικών διαρθρωτικών αλλαγών στην πραγματική οικονομία.

Συγκεκριμένα ο κ. Χρυσοχοϊδης, θα έχει συναντήσεις με τον γάλλο υπουργό Οικονομίας, Οικονομικών και Βιομηχανίας, την πρόεδρο του Γαλλικού Συνδέσμου Επιχειρηματιών (MEDEF), τον γενικό διευθυντή της Γαλλικής Τράπεζας Επενδύσεων, τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ, καθώς και στελέχη μεγάλων γαλλικών επιχειρήσεων που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη γαλλική πρωτεύουσα, ο κ. Χρυσοχοΐδης θα απευθύνει την κεντρική ομιλία σε εκδήλωση του Γαλλοελληνικού Επιμελητηρίου με θέμα τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.