ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με καλύτερη εικόνα το νέο iPad

22:19 - 07 Μαρ 2012 | Ειδήσεις
Ο αμερικανικός γίγαντας της πληροφορικής Apple παρουσίασε σήμερα μια τρίτη έκδοση της ταμπλέτας iPad, η οποία διαθέτει καλύτερη ποιότητα εικόνας, χάρη στα περισσότερα pixel και καλύτερη ανάλυση από τα προηγούμενα μοντέλα της.
Σε σύνοδο στο Σαν Φρανσίσκο (Καλιφόρνια), που μεταδόθηκε με τηλεδιάσκεψη στο Λονδίνο, η Apple διευκρίνισε ότι το νέο iPad είναι εξοπλισμένο με την οθόνη "retina display", η οποία υπάρχει ήδη στα iPhones της τελευταίας γενιάς .

Έχοντας ένα νέο πλήκτρο "micro" στο ψηφιακό πληκτρολόγιο της, η ταμπλέτα που θα είναι συμβατή με τα νέα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4G, είναι εξοπλισμένη με ένα πρόγραμμα υπαγόρευσης, το οποίο λειτουργεί στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιαπωνικά.

Η ποιότητα της κάμερας βελτιώθηκε επίσης στα 5 megapixel και έχει πλέον σταθεροποιητή βίντεο εκτός από την λήψη υψηλής ευκρίνειας.

Η Apple πρόσθεσε ότι η ταμπλέτα θα αρχίσει να πωλείται στις 16 Μαρτίου με τιμή που ξεκινά από τα 499 δολάρια.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γαλλία, ο Καναδάς και η Γερμανία είναι μεταξύ των πρώτων χωρών που θα κυκλοφορήσει το νέο iPad, κυρίως με τις αμερικανικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών AT & T και Verizon, των οποίων τα δίκτυα 4G θα επιτρέψουν ταχύτερο "φόρτωμα" και "κατέβασμα" αρχείων.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.