ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΕ ΠΑΟ: Εγκρίθηκε η ΑΜΚ από τη ΓΣ - Ζητούνται άμεσα 9 εκατ. ευρώ

14:41 - 09 Μαρ 2012 | Ειδήσεις
Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που συγκλήθηκε την Παρασκευή, ενέκρινε την αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 15 εκατομμύρια ευρώ με τιμή μετοχής στα 0,33 ευρώ έκαστη.Σε αυτή συμμετείχαν οι σημαντικότεροι από τους μέτοχους του «τριφυλλιού», όπως ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο Αδαμάντιος Πολέμης. Απουσίαζε ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης.
Την πρόταση του να καταβάλει ο ίδιος τα 15 εκατ. και να πάρει τον έλεγχο όλης της ΠΑΕ επανέλαβε στη ΓΣ ο κ. Βγενόπουλος, με την προϋπόθεση ο κ. Βαρδινογιάννης να αναλάβει όλες τις ευθύνες που προκύπτουν για την ΓΗΠΕΛ, την εταιρεία που ιδρύθηκε για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.Σε αντίθετη περίπτωση, ο κ. Βγενόπουλος υποστήριξε πως θα βάλει το ποσοστό του στην Α.Μ.Κ., που ανέρχεται στα 1,8 εκατ. ευρώ.

Με 1 εκατ. ευρώ στην αύξηση θα συμμετάσχει και ο κ. Πολέμης, ενώ με 4 εκατ. υποστήριξε ότι θα συμμετάσχει ο επιχειρηματίας Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι στον Παναθηναϊκό πρέπει να μπουν άμεσα 9 εκατ. ευρώ για να εξοφληθούν όλες οι άμεσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ και να μην ισχύσει έτσι η ποινή της UEFA για μονοετή αποκλεισμό απ' όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.