ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΗΠΑ: Θα αποχωρήσει από την πολιτική ο Ρόμνεϊ αν δεν εκλεγεί

11:25 - 19 Οκτ 2012 | Ειδήσεις
Την αποκάλυψη έκανε η σύζυγος του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών

«Φυσικά, θα εγκαταλείψει την πολιτική, το ίδιο και εγώ», τόνισε η κ. Ρόμνεϊ σε σχετική ερώτηση σε συνέντευξή της στην εκπομπή «The View» του ABC αν η ενδεχόμενη ήττα του Ρόμνεϊ στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου θα σημάνει το τέλος της πολιτικής του σταδιοδρομίας. Αυτή είναι άλλωστε μια τυπική δήλωση των πολιτικών, ενώ στην περίπτωση Ρόμνεϊ της συζύγου του. Πάντως, η γενική εικόνα των υποψηφίων, αλλά και των Προέδρων είναι να αποχωρούν από την πολιτική σκηνή μετά από ήττα τους στις αμερικανικές εκλογές. Μία από τις ελάχιστες εξαιρέσεις στον κανόνα ήταν ο Νίξον, ο οποίος ηττήθηκε από τον Κένεντι, αλλά στη συνέχεια έγινε Πρόεδρος των ΗΠΑ με τους Ρεπουμπλικάνους.

Η Ανν Ρόμνεϊ έχει πολλές φορές δηλώσει πως δίσταζε να αφήσει τον σύζυγό της να δοκιμάσει την τύχη του για δεύτερη φορά μετά την αποτυχία του το 2008.

«Είναι μια δύσκολη περίοδος», επισήμανε αναφερόμενη στην προεκλογική εκστρατεία και στις αρνητικές διαφημίσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και από τα δύο στρατόπεδα.

«Δεν ήθελα να το ξαναζήσω, ήταν μια πολύ σκληρή απόφαση για μένα να δεχτώ να επιστρέψει», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ίδια, δεν παρακολουθεί πλέον τηλεόραση, ειδικά όταν βρίσκονται σε κρίσιμες για το εκλογικό αποτέλεσμα πολιτείες όπως το Οχάιο και η Βιρτζίνια.

Τέλος, για μια ακόμα φορά υπογράμμισε πως είναι κατά των αμβλώσεων.

 
Τελευταία τροποποίηση στις 11:32 - 19 Οκτ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.